kasiu_linka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny udało mi się dziś Was nadrobić... takie ciuchowe wpychanki to faktycznie nie fajna sprawa, na szczęście u nas nie ma problemu z darczyńcami bądź handlarzami ciuszkowymi [emoji16] a co do szału wyprawkowego chyba trochę opadł bo ostatnio nic już mi się nie podoba, a druga sprawa to to, że już dużo mamy... i nie wiem czy nie za dużo i co jeszcze by trzeba było ehh tak to jest jak się jeszcze nie ma doświadczenia. A co do szpitali my mamy 25 km, tylko u nas po porodzie wychodzi się do 3 godzin do domu oczywiście po porodzie sn i jeżeli wszystko jest w porządku. Bedzie z nami tylko nasza położna, dostaniemy pokój z prysznicem, ponoć super wyposażony itd...
U nas ogólnie wszystko dobrze byliśmy w tym tygodniu u położnej maluch ponoć rośnie duży i zdrowy, a to najważniejsze.
Grabcia123 też będę wdzięczna za link [emoji4]
Dziewczyny z bólami i chorobami trzymajcie się cieplutko już bliżej niż dalej [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas ogólnie wszystko dobrze byliśmy w tym tygodniu u położnej maluch ponoć rośnie duży i zdrowy, a to najważniejsze.
Grabcia123 też będę wdzięczna za link [emoji4]
Dziewczyny z bólami i chorobami trzymajcie się cieplutko już bliżej niż dalej [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom