reklama
Witam się i ja.. Witam też nowe Lutoweczki...
Ja umieram.. mdlosci mnie wykanczaja z dnia na dzien coraz gorzej... ; ( padam z nóg po zakupach... kupiłam sobie zapas mrożonych owoców - bo non stop jestem głodna.. więc wolę possac mrożona malinke niż się obrZerac. .. i super długa kiecka na lato do kostek... Uciekam spać!
Ja umieram.. mdlosci mnie wykanczaja z dnia na dzien coraz gorzej... ; ( padam z nóg po zakupach... kupiłam sobie zapas mrożonych owoców - bo non stop jestem głodna.. więc wolę possac mrożona malinke niż się obrZerac. .. i super długa kiecka na lato do kostek... Uciekam spać!
Suddenly
Zaciekawiona BB
Witajcie mimi-mama i martyyna Gratulacje! Fajnie,ze przybywa mam z dwojka,ktos bedzie dzielil ze mna niedole jestem ciagle spiaca,ale przy mlodym nie ma szans na odpoczynek. Przegapilam swoja jedyna szanse,jak mial drzemke,bo wzielo mnie na gotowanie eh. Byle do wieczora.
Ayran
Fanka BB :)
Airfix co za masakra z tym domem !! Mega współczuję, domyślam się ile to stresu :/ U nas teść prawie wszystko robi sam, wiec jest na tip top..... Póki co
Mimi-mama witamy w gronie
martyyyyna Cześć ! Mamy córki w tym samym wieku Moja 3 tygodnie starsza
Mimi-mama witamy w gronie
martyyyyna Cześć ! Mamy córki w tym samym wieku Moja 3 tygodnie starsza
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Już jestem po wizycie ale mam mieszane uczucia. Ciąża jest jak zwykle młodsza niż z obliczeń wg ostatnie @. dziś wyszło 4tydz.6dzień. Widać tylko pęcherzyk ciążowy otoczony trofoblastem którego długość jest 0,81 mm. Następną wizytę mam w przyszły piątek wg usg powinno to być 5tydz.7dzień mam nadzieję na serduszko ale chyba marne szanse. Mam nadzieję, że chociaż dostanę zwolnienie lekarskie bo coś czuję że nie dogadam się z szefami
martyyyyna
Fanka BB :)
Ayran cześć [emoji4] Moja córa jest z 27 maja [emoji6]
Właśnie wróciłyśmy z placów zabaw. Od 2 dni już czuję się często zmęczona. Ale dziecku trzeba jakoś organizować czas. Ona w domu jest jak tajfun, na dworze spędzamy 5-6 godzin dziennie.
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wróciłyśmy z placów zabaw. Od 2 dni już czuję się często zmęczona. Ale dziecku trzeba jakoś organizować czas. Ona w domu jest jak tajfun, na dworze spędzamy 5-6 godzin dziennie.
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Martyyyna Jaka masz cudna corcie!! Się zapatrze może wyjdzie choć podobna
Rozmaryn Często ciaza wychodzi młodsza ,ważne żeby się dobrze rozwijala jeśli z szefami jest problem to faktycznie zwolnienie by się przydało.
Kruczyca Jak wizyta?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmaryn Często ciaza wychodzi młodsza ,ważne żeby się dobrze rozwijala jeśli z szefami jest problem to faktycznie zwolnienie by się przydało.
Kruczyca Jak wizyta?
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Airfix u mnie jest taki problem że jestem głównym technologiem procesów cynkowania galwanotechnicznego. Ostatnio ruszyliśmy z nową linią niklowo-chromową a to wszystko jest bardzo niebezpiecznym środowiskiem dla maluszka. W sumie wiem czego unikać ale nie zawsze się da dlatego chcę pogadać z szefem żeby odsunął mnie do papierków tylko ewentualnie jako mały support dla drugiego technologa. Tak do końca nie chcę iść na zwolnienie bo nie chcę stracić mojej pozycji ale jak nie będzie wyjścia to trudno
Rozmaryn zostaje Ci rozmowa z szefem, myślę ze może nie jest bez serca tym bardziej ze nie chcesz brać zwolnienia z pracy całkiem na razie,a jedynie prosisz o przesunięcie żeby maluszkowi nie zaszkodziło. Oby się wykazał szef w tej kwestii.
reklama