reklama
Ayran My też się budujemy tzn już końcówka tylko ze od początku ja wszystko mam na głowie. Od każdego papierka po materiały i walkę o kase za spieprzona budowę
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się ten syrop robi?
A jak się ten syrop robi?
Ayran
Fanka BB :)
Airfix a co wam spieprzyli ?? :/ Masakra, najgorzej jak coś idzie nie tak :/ U nas póki co wszystko ok, budujemy "rodzinnie", głównie teść tam walczy z cegłami i dachem Jesteśmy w połowie, mamy już stan zamknięty. Mamy głęboką nadzieję ze zdąrzymy się przeprowadzić zanim maluszek się urodzi. Ale coś mi się nie chce wierzyć poki co, bo jeszcze tyle roboty przed nami....
Fundament krzywy,poziomu nie ma. Wysokości pomieszczeń są o 15cm niższe niż miały być,mało tego przed wylewkami w każdym pomieszczeniu była inna wysokość, różnice 12cm.Między salonem,a kuchnia 8cm różnicy w poziomie podlogi- dobrze ze fachowych od wylewek się spisali potem.Dach do rozbiórki....skończyło się zerwaniem umowy na budowę, zatrudnieniem sprawdzonej ale drogiej firmy-dach mam taki ze nawałnica go nie ruszyła . Firma musiała oddać kasę za dach i za styropian do wyrównania podłóg. Szkoda gadać nawet jak schody zrobili- w drzwiach od łazienki! Trzeba było kluc,cudowac. .do tej pory tam ładu nie doszliśmy. U mnie brakuje tylko pieca i kaloryferow i możemy mieszkać,i na tym stoimy. Nie mamy skąd pożyczyć 15.000zl. Bank nie da bo nie mamy umowy o pracę.Airfix a co wam spieprzyli ?? :/ Masakra, najgorzej jak coś idzie nie tak :/ U nas póki co wszystko ok, budujemy "rodzinnie", głównie teść tam walczy z cegłami i dachem Jesteśmy w połowie, mamy już stan zamknięty. Mamy głęboką nadzieję ze zdąrzymy się przeprowadzić zanim maluszek się urodzi. Ale coś mi się nie chce wierzyć poki co, bo jeszcze tyle roboty przed nami....
Kruczyca - no w pierwszej ciąży to się martwiłam na sam koniec a teraz się martwię na sam początek hehe, ale mi płeć nie ma znaczenia bo każde dziecko takie słodkie ze schrupac idzie . Ostatnio w tv takiego słodkiego chłopca widziałam o jeju !
Airfix- u mnie już po ptokach- opylone , o matko jakie cuda z chata u was ! Masakra ! Co za partacze. ..
Ayran- najważniejsze że skoro tak kochasz sushi to masz alternatywę jakaś . Ja tam sushi nie lubię to nie mam problemu .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Airfix- u mnie już po ptokach- opylone , o matko jakie cuda z chata u was ! Masakra ! Co za partacze. ..
Ayran- najważniejsze że skoro tak kochasz sushi to masz alternatywę jakaś . Ja tam sushi nie lubię to nie mam problemu .
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam nadzieje że mnie przygarniecie
Termin porodu mam na 8 lutego, jest to mój drugi dzidziuś. Mam synka Mikołaja i ma 2,5 roku.
Byłam wczoraj na pierwszej wizycie u ginekologa i maluszek ma 8 mm, serduszka jeszcze nie ma, mam brać kwas foliowy a następna wizyta za miesiąc.
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam nadzieje że mnie przygarniecie
Termin porodu mam na 8 lutego, jest to mój drugi dzidziuś. Mam synka Mikołaja i ma 2,5 roku.
Byłam wczoraj na pierwszej wizycie u ginekologa i maluszek ma 8 mm, serduszka jeszcze nie ma, mam brać kwas foliowy a następna wizyta za miesiąc.
Mimi-mama Gratuluje duży już maluszek...mi aplikacja pokazuje ze mam 5ty tydzień i dziecko ma 1,2-2mm ciekawa jestem pomiarów za tydzień u mnie w takim razie .
Miciurka ja już kończę pycha było . Popije sokiem pomarańczowym
Miciurka ja już kończę pycha było . Popije sokiem pomarańczowym
Witaj mini mama!
ayran, airfix to ja jestem dopiero na poczatku, fundamenty kończymy u mnie na mojej glowie bo ja budownictwo studiuje i mój mówi ze więcej w temacie wiem niż on ale Przyszła -Tesciowa i Przyszły - Teść tez po budownictwie, Przyszły - Teść robi za kierownika budowy planujemy wiosna przyszłego roku sie wprowadzic zobaczymy jak bedzie
I lecę do sklepu po mlode ziemniaki jajka i kalafiora bo mi smaka narobilyscie
miciurka, super z lista
Kruczyca serduszko będzie na pewno!!
ayran, airfix to ja jestem dopiero na poczatku, fundamenty kończymy u mnie na mojej glowie bo ja budownictwo studiuje i mój mówi ze więcej w temacie wiem niż on ale Przyszła -Tesciowa i Przyszły - Teść tez po budownictwie, Przyszły - Teść robi za kierownika budowy planujemy wiosna przyszłego roku sie wprowadzic zobaczymy jak bedzie
I lecę do sklepu po mlode ziemniaki jajka i kalafiora bo mi smaka narobilyscie
miciurka, super z lista
Kruczyca serduszko będzie na pewno!!
Mimi-mama- witaj i gratulacje .
Dziewczyny fajnie wam z tymi domami, ja się skuszę może za kilka lat , ziemię chcemy kiedyś tam kiedyś - ja się śmiałam ze co najwyżej barakowóz sie postawi bo mnie nie stać[emoji14]hahah .
Dziewczyny fajnie wam z tymi domami, ja się skuszę może za kilka lat , ziemię chcemy kiedyś tam kiedyś - ja się śmiałam ze co najwyżej barakowóz sie postawi bo mnie nie stać[emoji14]hahah .
reklama
martyyyyna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny [emoji3]
Chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki [emoji4]
Termin wg moich wyliczeń to koło 17 lutego. Jestem w 5 tygodniu. Jutro będę się umawiać na pierwszą wizytę u ginekologa.
Mam już dwuletnią córeczkę. Druga dzidzia też planowana [emoji4]
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki [emoji4]
Termin wg moich wyliczeń to koło 17 lutego. Jestem w 5 tygodniu. Jutro będę się umawiać na pierwszą wizytę u ginekologa.
Mam już dwuletnią córeczkę. Druga dzidzia też planowana [emoji4]
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom