Ayran - czosnek czosnek i jescze raz czosnek! To jest naturalny antybiotyk, imbir tez jest dobry mleczko z miodem , cytryna - wszytsko naturalne , ewentualnie pramolan, ten syrop dla kobiet w ciąży. Zdrówka !
Kruczyca - ja używam dwóch aplikacji, happy baby i asystent ciążowy - obie fajne te opisy mi się podobają i dobrze pokazuje, a wiesz kiedy miałaś owulację ? Wylicza sobie na podstawie owulacji , jak zaszłas w ciążę
. Generalnie teraz jesteś wg suwaczka 5t 5 dz czyli 6 tydzień a za kilka dni będziesz 7
.
Jeny jak mój syn dziś marudzi ja się dziwię ze jeszcze mam na to cierpliwośc. Caaaly dzień wyje no masakra .... zastrzelić się idzie !!! Byliśmy na rowerku wszytsko na przekór masakra nie wiem co to za dzień ...
Fabimama - to niezły termin porodu masz a nóż widelec będą niezaomniane walentynki hihi, no ja chce 3D w Pl zrobić , wyliczyc musze który to będzie tydzień dokładnie
. To i tak niezle jak na Irelandie jeśli chodzi o wizyte, ja narazie idę prywatnie i jak wsz. ok to po list do gp. Dzięki za cynk na temat lidla !!
Myślę że na cala waszą trójkę się zgodzą bo czemu nie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom