reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Czasem mam wrażenie że oszaleje z tym moim dzieckiem... Wczoraj cały dzień nic, ani jednego ruchu... Myślę sobie nie będę panikowac, może jakoś się dziwnie ułożył. Teraz pół nocy dalej nic, spać nie mogę, martwię się kręcę.. Wybiła 3:30 i w koncuuuuu. W końcu zaczął szaleć... Ile to się idzie na denerwować... A swoją drogą chyba kiedyś w jakimś horrorze było o tej godzinie 3 nad ranem :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig u mnie tez to samo tylko ze ja do lazienki wstaje i juz zasnac nie moge... I tak po 2-3 h nie spie w nocy... A z tego co pamietam to w jakims filmie bylo ze 3:15 to godzina szatana czy cos .. Nie wiem czy nie w egzorcyzmach...
Ja mam za to czesto ze spojrze w dzien na zegarek i jest 14:10 :)

Sojnabig u mnie tez to samo tylko ze ja do lazienki wstaje i juz zasnac nie moge... I tak po 2-3 h nie spie w nocy... A z tego co pamietam to w jakims filmie bylo ze 3:15 to godzina szatana czy cos .. Nie wiem czy nie w egzorcyzmach...
Ja mam za to czesto ze spojrze w dzien na zegarek i jest 14:10 :)

Aaaa no tak egzorcyzmy :D coś jest w tych godzinach :D ja np. urodziłam się 13 lipca i często patrzę na zegarek a tam 13:07 :D nawet nie mów o tym nie spaniu w nocy... U nas właśnie jest 4:50 rano.. Od trzech godzin nie spie, mój właśnie wstał do pracy a ja w kuchni śniadanko jem [emoji23] ale dobra żona przynajmniej kawę zrobiła mężowi :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już chyba zakończyłam spanie na dziś. Młody ulokował się u nas w łóżku bo miał straszny koszmar a ja wolałam się przenieść do niego. Dobrze że ma chociaż wygodny materac.

Widzę, że szalejecie że spaniem co najmniej jak pod koniec 3 trymestru :D ja całą noc wydmuchiwalam nos z,przerwami na sen. Po wczorajszym wytoczeniu prawie wszystkich leków na raz, odblokowaly mi się zatoki i katar płynie wartkim strumieniem. Co by nie mówić, to chyba dobry objaw.
Witaj Gobo!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry