reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Tak. Już nią lepiej, ale chyba z godzinę płakała..
Internista stwierdził, że nic mi na to choróbsko nie pomoże, mam brać dalej to co biorę i wygrzewać głowę, inhalować się itd. Jakby się nasiliło, to przyjść jednak po antybiotyk.
O bidula, mojej siostry córka tez chciała dziewczynke a ma brata. Nawet się chciała z moim Jaskiem zamienić :) Oby się udało bez antybiotyku!

mój starszy syn strasznie chce siostrę, a jak mu tłumaczyłam, że może być jednak brat to powiedział mi, że okej, ale "nauczą go zbóić" :D uśmiałam się przy tym strasznie :) Wygląda jednak, że marzenie syna się spełni :-) :)

Zycze zdrowia wszystkim , chyva zaczyna sie jakis sezon na choroby bo ja dzisiaj tez poszlam do pracy i malutka chora , katar kaszle itp.. Mam nadzieje ze nie zaraze sie od niej bo ja jakos ciezko przechodze przeziebienia...

reklama
Do góry