reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

u mnie z takim spaniem to standard od miesiąca - przynajmniej dwie pobudki w ciągu nocy i wcale nie do ubikacji :rolleyes2: a potem w dzień, jak zombi i odsypianie :-) :)

reklama
Uff nadrobilam[emoji18] Ja tez bardziej podczytywajaca niż pisząca, ale może od listopada jak pójdę na zwolnienie to się zmieni[emoji39] Juz bym poszła, ale w październiku ma przyjść ktoś na zastępstwo i obiecałam pomoc przy wdrażaniu.
29 września mam połówkowe i oczywiście juz się stresuje, mam nadzieje ze wszystko będzie ok i jajeczek tez nie urwie [emoji39]
Co do ruchów to tez mam podobnie, ze albo szaleje, albo cisza i ja wtedy szaleje. Ze spaniem na szczęście nie mam problemów, nawet na siku się nie budzę. Za to od pewnego czasu bardzo bolą mnie łydki, jakbym maraton przebiegła. Nie są to skurcze, tylko takie jakby zakwasy.
Z wyprawki dalej nie mam nawet jednej rzeczy, ale po połówkowych jak się uda upewnić to zacznę kompletować.
Miłego dnia dla wszystkich [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca, mamy jeszcze sporo czasu na wyprawki:)

Wyskoczyła mi kolejna opryszczka, tym razem na utach, no szlag by to!:angry:
Powiem Wam, że w ogóle nie czuję się na siłach jechać dziś do tego szpitala do poradni alergologicznej z Klaudią, ale nie ma mnie kto zastąpić..
Jeszcze w niedzielę robimy jej urodziny dla dzieci z klasy i też jakieś zakupy muszę zrobić, bo nawet jednego balona nie mam, o sajgonie w domu nie wspomnę:p Mam nadzieję, że dziś jest najgorszy przełomowy dzień i wyzdrowieję do niedzieli. Klaudia jeszcze śpi, do niej to niepodobne, zazwyczaj o 7 jest już na nogach, też wczoraj niewyraźnie wyglądała, dałam jej jakieś witaminy na noc, oby jej nie rozłożyło.
Napisałam wychowawczyni maila, żeby mi napisała co będą dziś robić, żeby nadrobić to w domu,dobrze by było, żeby rano odpisała, to jeszcze coś przed tym lekarzem zrobimy.

sojnabig - ja też z 13 lipca ;)
Dziewczyny, może Wy za mało ruchu macie, za mało dotlenienia? Współczuję Wam z tymi nockami.
.jagódka - zdrowia życzę, oby Cie puszczało, i ta oprycha brrr... Wiem co czujesz. Moja co prawda zeszła, ale ja jestem mistrzem opryszczek, przed ciążą miesiąc w miesiąc przed okresem oprycha była..

sojnabig - ja też z 13 lipca ;)
Dziewczyny, może Wy za mało ruchu macie, za mało dotlenienia? Współczuję Wam z tymi nockami.
.jagódka - zdrowia życzę, oby Cie puszczało, i ta oprycha brrr... Wiem co czujesz. Moja co prawda zeszła, ale ja jestem mistrzem opryszczek, przed ciążą miesiąc w miesiąc przed okresem oprycha była..

13sty dobry dzień:D

No właśnie ja na nogach jestem cały dzień... A wczoraj i z psem dwie godziny, później zakupy z 3 godziny, non stop coś, kładę się zmęczona, zasne o 22 i koło 2 pobudka :/ no ale plus jest taki że mogę później pospać w dzień :p

Mój mąż i moja najlepsza koleżanka z liceum też są z 13 lipca :) a mój mały chory, tzn chyba chory bo ma znowu taką dziwną znikającą gorączkę. Rano mu mierze i ma 38 pół godziny już ledwo 37 a po 15 minutach już36.3 i to bez podania jakichkolwiek leków. Chyba muszę zobaczyć czy mu się jakiś ząb nie rusza bo zazwyczaj ma taką gorączkę jak mu zęby wychodzą.

reklama
Mój mąż i moja najlepsza koleżanka z liceum też są z 13 lipca :) a mój mały chory, tzn chyba chory bo ma znowu taką dziwną znikającą gorączkę. Rano mu mierze i ma 38 pół godziny już ledwo 37 a po 15 minutach już36.3 i to bez podania jakichkolwiek leków. Chyba muszę zobaczyć czy mu się jakiś ząb nie rusza bo zazwyczaj ma taką gorączkę jak mu zęby wychodzą.

Wychodzi na to że fajni ludzie są z 13ego lipca hihuhi :D

Do góry