robie tez napisy z filcu karuzele do luzeczka tez z filcuFuga - super ta sowa
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Moja znajoma robi takie cudeńka
Elenna
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam pozytywnie tych polowkowych. U mnie dopiero za 3 tyg.
Co do kosmetyków, to ja w ciąży uzywam minimum, bo mi zapachy przeszkadzają, a twarz mam całą w grudkach i krostach...
Jakoś mi się ta jesień udziela na nastrój... podobno gorsze jest przesilenie wiosenne, a mi zawsze bardziej szkoda lata...
Co do kosmetyków, to ja w ciąży uzywam minimum, bo mi zapachy przeszkadzają, a twarz mam całą w grudkach i krostach...
Jakoś mi się ta jesień udziela na nastrój... podobno gorsze jest przesilenie wiosenne, a mi zawsze bardziej szkoda lata...
tez piekneMoja znajoma robi takie cudeńka
kasiu_linka
Fuga5 super sowka. A co do szycia to ja kompletne bez talencie [emoji6] a z chęcią bym coś uszyła. Ale co poradzić...
Dziewczyny kurujcie się i oby nowy tydzień przyniósł poprawę zdrówka.
Za wszystkie mamusie, które mają w tygodniu wizyty trzymam kciuki.
Ja połowkowe dopiero 29 i też już nie mogę się doczekać.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny kurujcie się i oby nowy tydzień przyniósł poprawę zdrówka.
Za wszystkie mamusie, które mają w tygodniu wizyty trzymam kciuki.
Ja połowkowe dopiero 29 i też już nie mogę się doczekać.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie123
Fuga5 jakie piekne sowy !!! A to na maszynie robilas czy recznie ? Ja bym tez cos chetnie zrobila ale jak juz nie bede pracowac
Kasia.zosia wlasnie takie grube lniane szukam... Szkoda ze nie umiem szyc
Nas czeka tez duzy remont z naszej sypialni robimy dzieciecy pokoj, z pokoju meza siostry nasza sypialnia a w salonie maz musi zrobic kuchnie bo ja nie chce z malym dzieckiem schodzic na dol do tesciowej kuchni... Wiec jest pracy sporo...
Nas czeka tez duzy remont z naszej sypialni robimy dzieciecy pokoj, z pokoju meza siostry nasza sypialnia a w salonie maz musi zrobic kuchnie bo ja nie chce z malym dzieckiem schodzic na dol do tesciowej kuchni... Wiec jest pracy sporo...
Fuga5 jakie piekne sowy !!! A to na maszynie robilas czy recznie ? Ja bym tez cos chetnie zrobila ale jak juz nie bede pracowac
Nas czeka tez duzy remont z naszej sypialni robimy dzieciecy pokoj, z pokoju meza siostry nasza sypialnia a w salonie maz musi zrobic kuchnie bo ja nie chce z malym dzieckiem schodzic na dol do tesciowej kuchni... Wiec jest pracy sporo...[/QUOT recznie
Fuga sówka super ja też beztalencie totalne także tylko pozostaje mi podziwiać
Tydzień zapowiada się wizytowo trzymam kciuki za wizyty My też wizytujemy ale w czwartek a jutro badania krwi i glukoza mam nadzieje ze przejdzie mi to przez gardło i uda się zrobić
Tydzień zapowiada się wizytowo trzymam kciuki za wizyty My też wizytujemy ale w czwartek a jutro badania krwi i glukoza mam nadzieje ze przejdzie mi to przez gardło i uda się zrobić
Asia3003
Hej Laski Czytam Was prawie każdego dnia, ale mało wylewna jestem co do prywatnej strony mojego życia(co na obiad, plany na dzień itp.) także się nie odzywam
Widzę mamy uzdolnione fajnie to daje dużą satysfakcję może uda mi się pokazać jak ja daję upust twórczy
Brzuszki rosną, ja dziś próbowałam coś sobie kupić i stwierdzam, że nie jest to łatwe w tym stanie, bo w luźnym wyglądam grubo, inne taliowane zatem brzuch nie wejdzie inne za krótkie no masakra. W rezultacie kupiłam 2 sukienki hihi takie obcisłe do kolan fajnie brzuszek podkreślają
Ehhh... W tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka... Nowe mieszkanie na 4 piętrze bez windy, kto tak ma i daje radę? Proszę o dobre słowa
Pisalyscie o wadze ... Hmm 27 mam prenatalne zatem będzie ważenie hihihi w poprzedniej ciąży 14 kg przytyłam i wszystko zeszło także teraz mam nadzieję, że nie będzie gorzej
Buziaki dla Was
Widzę mamy uzdolnione fajnie to daje dużą satysfakcję może uda mi się pokazać jak ja daję upust twórczy
Brzuszki rosną, ja dziś próbowałam coś sobie kupić i stwierdzam, że nie jest to łatwe w tym stanie, bo w luźnym wyglądam grubo, inne taliowane zatem brzuch nie wejdzie inne za krótkie no masakra. W rezultacie kupiłam 2 sukienki hihi takie obcisłe do kolan fajnie brzuszek podkreślają
Ehhh... W tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka... Nowe mieszkanie na 4 piętrze bez windy, kto tak ma i daje radę? Proszę o dobre słowa
Pisalyscie o wadze ... Hmm 27 mam prenatalne zatem będzie ważenie hihihi w poprzedniej ciąży 14 kg przytyłam i wszystko zeszło także teraz mam nadzieję, że nie będzie gorzej
Buziaki dla Was
reklama