reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Moja znajoma robi takie cudeńka
13007097_1007250649362380_1388082186451198217_n.jpg

Zazdroszczę Wam pozytywnie tych polowkowych. U mnie dopiero za 3 tyg.

Co do kosmetyków, to ja w ciąży uzywam minimum, bo mi zapachy przeszkadzają, a twarz mam całą w grudkach i krostach...

Jakoś mi się ta jesień udziela na nastrój... podobno gorsze jest przesilenie wiosenne, a mi zawsze bardziej szkoda lata... :p

Fuga5 super sowka. A co do szycia to ja kompletne bez talencie [emoji6] a z chęcią bym coś uszyła. Ale co poradzić...
Dziewczyny kurujcie się i oby nowy tydzień przyniósł poprawę zdrówka.
Za wszystkie mamusie, które mają w tygodniu wizyty trzymam kciuki.
Ja połowkowe dopiero 29 i też już nie mogę się doczekać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Fuga5 jakie piekne sowy !!! A to na maszynie robilas czy recznie ? Ja bym tez cos chetnie zrobila ale jak juz nie bede pracowac :)
Kasia.zosia wlasnie takie grube lniane szukam... Szkoda ze nie umiem szyc :(
Nas czeka tez duzy remont z naszej sypialni robimy dzieciecy pokoj, z pokoju meza siostry nasza sypialnia a w salonie maz musi zrobic kuchnie bo ja nie chce z malym dzieckiem schodzic na dol do tesciowej kuchni... Wiec jest pracy sporo...

Fuga5 jakie piekne sowy !!! A to na maszynie robilas czy recznie ? Ja bym tez cos chetnie zrobila ale jak juz nie bede pracowac :)
Kasia.zosia wlasnie takie grube lniane szukam... Szkoda ze nie umiem szyc :(
Nas czeka tez duzy remont z naszej sypialni robimy dzieciecy pokoj, z pokoju meza siostry nasza sypialnia a w salonie maz musi zrobic kuchnie bo ja nie chce z malym dzieckiem schodzic na dol do tesciowej kuchni... Wiec jest pracy sporo...[/QUOT recznie

Fuga sówka super :) ja też beztalencie totalne także tylko pozostaje mi podziwiać :)

Tydzień zapowiada się wizytowo :) trzymam kciuki za wizyty :) My też wizytujemy ale w czwartek a jutro badania krwi i glukoza mam nadzieje ze przejdzie mi to przez gardło i uda się zrobić :)

Hej Laski:) Czytam Was prawie każdego dnia, ale mało wylewna jestem co do prywatnej strony mojego życia(co na obiad, plany na dzień itp.) także się nie odzywam :p

Widzę mamy uzdolnione fajnie to daje dużą satysfakcję :) może uda mi się pokazać jak ja daję upust twórczy:p

Brzuszki rosną, ja dziś próbowałam coś sobie kupić i stwierdzam, że nie jest to łatwe w tym stanie, bo w luźnym wyglądam grubo, inne taliowane zatem brzuch nie wejdzie inne za krótkie no masakra. W rezultacie kupiłam 2 sukienki hihi takie obcisłe do kolan fajnie brzuszek podkreślają:p

Ehhh... W tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka... Nowe mieszkanie na 4 piętrze bez windy, kto tak ma i daje radę? Proszę o dobre słowa:p

Pisalyscie o wadze ... Hmm 27 mam prenatalne zatem będzie ważenie hihihi w poprzedniej ciąży 14 kg przytyłam i wszystko zeszło także teraz mam nadzieję, że nie będzie gorzej:p

Buziaki dla Was :)

reklama
Do góry