reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ellie, tak malujemy sami, żadna filozofia, a kilka razy już malowaliśmy Malowaliśmy hipoalergiczną farbą Tikurilli - Beckers Designer. Jest bezpieczna dla dzieci. Jedyne co było śmierdzące to grunt - ale ja tego w ogóle nie wdychałam, bo mąż gruntował, ta farba w ogóle i przy malowaniu i przy schnięciu nie wydziela żadnego nieprzyjemnego zapachu. Do tego pięknie kryje i ma fajne kolory, i co najważniejsze przy dzieciach, jest zmywalna. Jedyny minus - nie jest tania, ale zdecydowanie warto.
Jeden pokój mam już ogarnięty, podłoga umyta, czekam aż podeschnie drugi i też będziemy zrywać folię, umyję podłogę i odgruzujemy sypialnię trochę
Jeden pokój mam już ogarnięty, podłoga umyta, czekam aż podeschnie drugi i też będziemy zrywać folię, umyję podłogę i odgruzujemy sypialnię trochę
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja po dzisiejszych postach wlaczylam maszyne i pocerowalam wszystkie portki chlopakom [emoji3] do tego jeszcze ogarnelam prasowania i mam wolny wieczor [emoji41]Ja tez umiem szyc i maszyne tez mam, ale jakos nie umiem sie zabrac za szycie, inne sprawy wypelniaja dzien..
moja od dlugiego czasu upodobala sobie poranne wygibasy [emoji16] [emoji7]Mój od dwóch dni przestawił się na tryb nocny i potrafi od północy do 5 nad ranem buszować a w dzień cały czas śpi..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kciuki za wizytujace w najblizszym czasie! my jeszcze 1.5 tyg czekamy
rozmaryn
1+1+1+1 :)
.jagódka a możesz napisać tak orientacyjnie ile kosztuje ta farba? My ostatnio kupiliśmy śnieżkę satynową i na pierwszy rzut oka jest świetna zobaczymy czy naprawdę jest zmywalna. Do tej pory trafiłam tylko na jedną w 100% zmywalną farbę dulux kuchnia i łazienka.
U
użytkownik 902
Gość
Rozmaryn, około 130zł za 5l.
U
użytkownik 902
Gość
Dziewczyny mam do sprzedania trochę kosmetyków, które mi nie są potrzebne (prezenty, nieudane zakupy itp) i zalegają w szafce. Wszystko jest nowe, głównie pielęgnacyjne - chcecie zerknąć?
kasia.zosia
Moderatorka
Mozesz gdzies wrzucic zdjeciaDziewczyny mam do sprzedania trochę kosmetyków, które mi nie są potrzebne (prezenty, nieudane zakupy itp) i zalegają w szafce. Wszystko jest nowe, głównie pielęgnacyjne - chcecie zerknąć?
U
użytkownik 902
Gość
Fuga - super ta sowa
reklama
U
użytkownik 902
Gość
1. Cosmoderma sweetskin pasta cukrowa do depilacji
2. Laboratorium PILOMAX:
a)WAX express odżywka do włosów zniszczonych i grubych 200ml
b)Maska regenerująca z keratyną i kawą 70ml