reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

sojnabig - az tak cie ugryzl?? jak zobacztlam zdjecie to myslalam,ze ta potulna psina w lustrze tak cie ugryzla..

No masakra boli cholernie :( gdyby nie moja noga to właśnie moj pies byłby nieźle pogryziony :// nie rozumiem tego, skoro ktoś nie wie jak jego pies reaguje na innych to zakłada mu się kaganiec:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagódka łącze sie co do lekarza rodzinnego u mnie też bardzo problemowa z czymkolwiek jest także wole iść i zapłacić niż prosić.
Sojnabig o masz współczuję i trzymaj się dzielnie a swoją drogą co za właściciel psa :wściekła/y: poczuł się chociaz do tego co się stało ? Co zacznijmy od tego ze w ogóle nie powinno się stać :mad: masz ślicznego psiaka :)

Jagódka łącze sie co do lekarza rodzinnego u mnie też bardzo problemowa z czymkolwiek jest także wole iść i zapłacić niż prosić.
Sojnabig o masz współczuję i trzymaj się dzielnie a swoją drogą co za właściciel psa :wściekła/y: poczuł się chociaz do tego co się stało ? Co zacznijmy od tego ze w ogóle nie powinno się stać :mad: masz ślicznego psiaka :)

A w życiu... Darł się do mnie ze to moja wina oO. I że mój pies też szczekal (no szczekal bo to pies). Tylko że mój pies nikogo nie ugryzl a ten wielki mi odgryzl pół nogi :/ oczywiście policja, IP, sanepid....

A dziękuję, dopiero co wróciłam z nim wczoraj od fryzjera :)

O masz no dziwne żeby pies nie szczekał ja pikole toż chyba ja bym go normalnie pobiła chyba ale mam nadzieje ze przynajmniej był szczepiony. Co za ludzie masakra .

O masz no dziwne żeby pies nie szczekał ja pikole toż chyba ja bym go normalnie pobiła chyba ale mam nadzieje ze przynajmniej był szczepiony. Co za ludzie masakra .

Tak na szczęście był szczepiony, ale tyle co się nadenerwowalam to moje... Tak się do niego darlam że chyba cały wieżowiec mnie słyszał :p

Sojnabig współczuję :( mnie kiedyś pies za spodnie złapał i zachaczył zębami skórę, siła uderzenia była taka, że miałam siniaka na całą łydkę.

Dziewczyny które niedawno odpieluchowywały lub pamiętają dokładnie odpieluchowywanie. Moja gwiazda ma teraz 22 miesiące. W końcu lipca zdjęłyśmy pampersa ze względu na zmiany atopowe na pośladkach. Nocnik złapała po niecałych 3 tyg. 3 tyg szło pięknie, siadła sama jak byla w sukience bez majteczek, jak tylko się lekko posikała to wołała "siku" i siadłyśmy na nocnik. Było na tyle dobrze, że przebierałyśmy się po 2 razy na dzień, pampers tylko do spania. I jakoś z wrześniem przyszedł kryzys. Leje gdzie popadnie. W dodatku cieszy ją kałuża na podłodze w której może sobie pomoczyć nóżki ręce itp ze spaceru też już wracalysmy z przesikanym wózkiem, a przez te dobre 3 tyg miałyśmy tylko 2 wpadki w tym jedna z mojej winy bo utknęłyśmy w kolejce. Nie wiem czy jej odpuścić i wrócić do pampersa, czy walczyć dalej. Sił juz nie mam.

Kurcze, już myślałam że to ze mną coś nie tak - że mam taaakiego głoda z rana i od razu muszę coś zjeść, ale jak czytam to widzę, że większość z Was tak ma:D
Upały u nas :odpuściły" - z 31, na 25, czy 26... Cudownie..
Taż już mam dosyć, marzę o chłodzie.
Pozdro laseczki:)

Elenna ja miałam tak ze starszym, sikał normalnie do nocnika, po czym jak poszedł do przedszkola regres, ja odpuściłam - zakładałam pampersa i zachęcałam do skorzystania z nocnika - po dwóch tygodniach wróciło do normy i zaczął sikać do nocnika :-D (pewnie by było szybciej, ale panie w przedszkolu stwierdziły, że on nie nauczony, więc parły na nie niego, żeby do ubikacji chodził :crazy: - a on się zacinał coraz bardziej, kiedy w końcu dały mu spokój, to kilka dni i było po temacie)

reklama
Do góry