sojnabig
Fanka BB :)
Mój Juluś uwielbienia pomidory w każdej postaci :-) na obiad ogórkowa z ziemniakami:-)
Z przecieru czy na grubych oczkach?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Juluś uwielbienia pomidory w każdej postaci :-) na obiad ogórkowa z ziemniakami:-)
Dziewczyny tak mi smaka narobilyscie tymi wypiekami, że się ciasto jogurtowe u mnie też już piecze [emoji6]. Ja z rana też jestem bardzo głodna i zawsze szybciutko muszę coś zjeść. I do śniadania też herbatka z cytrynką [emoji1]
A u mnie kolejny dzień upałów 30 stopni [emoji17] taka pogoda mi nie służy i od południa zaczynam się źle czuć... ale mam nadzieję, że to już ostatnie takie dni...
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ellena jaki wzór?
Ja staram się żeby badania były robione w tym tyg co mam wizytę. I tarczyce w ciąży robie co 4-6 tyg, nawet jak nie mam wizyty.Cześć dziewczyny
Ostatnio mało się udzielam ale albo czasu brakuje albo siły ;p
Zajmuje się przygotowaniami do ślubu (1 października wychodzę za mąż) albo staram się ogarniać powoli mieszkanie tak konkretnie
A wieczorami najczęściej książka z rękę i mnie nie ma.
Jutro idę porobić wyniki, muszę mieć na poniedziałek. I tak myślę czy jeśli jutro zrobię też tarczycowe wyniki to 26.09 dla lekarza będą "świeże" czy lepiej w przyszłym tygodniu je zrobić?
Gratuluję potwierdzonych płci
I witam nowe dziewczyny
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom