reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny tak mi smaka narobilyscie tymi wypiekami, że się ciasto jogurtowe u mnie też już piecze [emoji6]. Ja z rana też jestem bardzo głodna i zawsze szybciutko muszę coś zjeść. I do śniadania też herbatka z cytrynką [emoji1]
A u mnie kolejny dzień upałów 30 stopni [emoji17] taka pogoda mi nie służy i od południa zaczynam się źle czuć... ale mam nadzieję, że to już ostatnie takie dni...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak mi smaka narobilyscie tymi wypiekami, że się ciasto jogurtowe u mnie też już piecze [emoji6]. Ja z rana też jestem bardzo głodna i zawsze szybciutko muszę coś zjeść. I do śniadania też herbatka z cytrynką [emoji1]
A u mnie kolejny dzień upałów 30 stopni [emoji17] taka pogoda mi nie służy i od południa zaczynam się źle czuć... ale mam nadzieję, że to już ostatnie takie dni...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też takie upały... Najchętniej to bym w ogóle z domu się nie wytaczala ale pies już piszczy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam przymusowy spacer, bo mąż zabrał fotelik w swoim samochodzie i przeszliśmy się do przychodni z wózkiem. Brzuch mnie boli, od tego pchania. Młody wariuje, a ja nie mam siły:/

Ellena jaki wzór?:)

Mam otulacz i tetre mam w niebiesko- różowe kwiatki i kropki a flanele w czarno bordowe kropki :)
I jak tam zaszczepieni?
My miałyśmy szczepić na meningokoki i dupa znów bo w ubiegłym tygodniu Młoda przeziębiona. Chyba zrobię z bilansem 2-latka w listopadzie.
Mnie już po dłuższych spacerach miednica boli. Wczoraj znów ledwo wróciłam po 2 h, a i tak po powrocie usiąść nie mogłam :/

Cześć dziewczyny ;)
Ostatnio mało się udzielam ale albo czasu brakuje albo siły ;p
Zajmuje się przygotowaniami do ślubu (1 października wychodzę za mąż) albo staram się ogarniać powoli mieszkanie tak konkretnie ;)
A wieczorami najczęściej książka z rękę i mnie nie ma.
Jutro idę porobić wyniki, muszę mieć na poniedziałek. I tak myślę czy jeśli jutro zrobię też tarczycowe wyniki to 26.09 dla lekarza będą "świeże" czy lepiej w przyszłym tygodniu je zrobić?

Gratuluję potwierdzonych płci ;)
I witam nowe dziewczyny ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja staram się żeby badania były robione w tym tyg co mam wizytę. I tarczyce w ciąży robie co 4-6 tyg, nawet jak nie mam wizyty.

Mnie się dziś udało przespać noc. Pierwszy raz od kilku dni... szał. A i tak ledwo wstałam po 7 bo okazało się że dokumentów nie podpisałam a M chciał wcześniej wyjść do pracy:p
A no i obżeram się kanapeczkamj ze świeżym chlebkiem, bo obok mojego bloku piekarnia otworzyła punkt.... hmm gdyby miał mi jeszcze kto po świeże bułeczki rano chodzić ;)

Tak, zaszczepiony. Ale rodzinna głupia krowa nie chciała mi dać skierowania na morfo i mocz dla mnie - bo musi się pani zarejestrować, to i tak tylko raz w ciąży można itd., pocałuj mnie w dupę i się wypchaj tymi 24zł:wściekła/y:, pójdę sobie prywatnie..

Za oknem slonce jak diabli,a ja mam katar :-(
buuuu
dobrze,ze choc Malutka cieszy mnie kopniaczkami :-)
Klauduska gdzie sie podziewasz?

8599e6ydh9ss8jgy.png

U mnie też upał dzisiaj, na zewnątrz wyjść się nie da taka duchota:(

A tak odnośnie tych różnych przesądów dotyczących określania płci to u mnie nic się nie sprawdziło, wszystko wskazywało na dziewczynkę a będzie chłopczyk:)

reklama
Do góry