reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Asiek1985 witaj
Sojnabig no wcale się nie dziwię ze kopie jak takie pyszności zrobiłaś sam zapach mu wystarczy a zapewne będzie smakować obłędnie aż mi ślinka cieknie
Mąż już mnie od miesiąca prosił więc się w końcu nad nim zlitowałam najbardziej nie lubię zagniatania ciasta dlatego bardzo rzadko to robię
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Misia-A
My też właśnie po wizycie. Dziecko spało ale miało czkawke ;-)
Nic nie było widać, skulone i schowane wszystko. Tak że płeć się nie potwierdziła więc trzeba czekać. Ale wolno rośnie i jak na początku termin był na 12 to według dzisiejszego usg na 19....
Powinnam zaczynać 18 tydzień a wychodzi 17 ;-)
1.5kg na plusie od początku
Nic nie było widać, skulone i schowane wszystko. Tak że płeć się nie potwierdziła więc trzeba czekać. Ale wolno rośnie i jak na początku termin był na 12 to według dzisiejszego usg na 19....
kasiu_linka
Cześć wszystkim mamusiom . Podczytuje Was od pewnego czasu i w końcu postanowiłam się do Was przyłączyć. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie . Mamy termin na 16 luty. Pozdrawiam
sojnabig
Ja też nie lubię zagniatania i wykladania formy więc.... Mój to robi i ciasta robimy razem
Zazdroszczę... Też czasem go proszę ale on zawsze że on nie umie bla bla bla... I tylko je. Tak samo jest z pierogami
sojnabig
My też właśnie po wizycie. Dziecko spało ale miało czkawke ;-)
A to nie jest tak że do 12ego tygodnia określa się dzień porodu? Bo już jesteśmy w takim tygodniu że dzieciaczki już rosną bardzo indywidualnie
Witam nowe mamusie. Sojnabig - ale ładnie wygląda, aż ślinka cieknie. Ja dzisiaj chciałam upiec jogurtowiec ale właśnie zauważyłam że nie mam proszku do pieczenia. Nie chce mi się lecieć do sklepu wiec upieke jutro. Coraz więcej z was zna już płeć dzidzi, mam nadzieje że 23 września też się dowiem kto mnie tak kopie wieczorami.
reklama
joanna4258
Witam nowe mamusie
Sojnabig ale smaka mi narobiłaś, a normalnie ciasta mogą dla mnie nie istnieć
Sojnabig ale smaka mi narobiłaś, a normalnie ciasta mogą dla mnie nie istnieć