reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Do 30tygodnia ruchy mogą być nieregularne, także ja bym nie panikowala, na IP też bym nie jechała.
Przy lozyskach przodujacych absolutnie żadnego dzwigania, z plywaniem zapytaj lekarza, ale nie szalalabym.
Wszystkozajete baw się dobrze!
U nas krąży jakiś wirus biegunkowy, jeszcze lepiej:/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie 16 tc i ruchów ni widu ni słychu ;) Ale w pierwszej ciąży to chyba normalne, choć na marcówkach niektóre z młodsza ciążą się zapierają, że czują kopniaki ;)

Grabcia Mojego synka właśnie wirus dopadł, a jeszcze dziś ma testy sprawnościowe z piłki noznej, nie wiem jak to ogarnąć,bo kolejne za rok. Na razie nie ma gorączki. Ja też się źle czuje,boli mnie glowa od słońca wczorajszego :/

A u nas dziś ciepło ale słońca to w ogóle nie widać. Pochmurno jak nie wiem.
Przeczytałam dzisiaj ze do teraz powinno się przytyć 5-9kg niby. Nie za dużo? Mi się akurat waga rozladowala to nie wiem x) ale we wtorek mam wizyte to się okarze. Na wizycie z poprzedniego miesiąca nie przytylam nic...koleżanka powiedziała ze schudłam, że ze mnie wyciąga...

My już po basenie. Teraz synu idzie na tańce. W ogóle do nocy latamy...potem idziemy na przedstawienie a na 20 noc duchów w bibliotece ;-)
Sami...bo tatuś idzie na kawalerski do kolegi 0_o

Misia-A skąd jesteś, że nie ma słońca? Jadę tam !!!:)
Ja już 4 kg i jestem załamana, bo prawie w ogóle brzucha nie mam, taki malutki (choć mama tłumaczy, że w 1 ciąży u niej też dopiero było widać w 6 mscu, ja już prawie 18 tydzień i taki wydęty brzucho..), za to piersi-katastrofa-dwie donice ;( :D
Mnie wykańcza ta pogoda, marudzę przez to jak typowy polaczek, boli mnie głowa, nie mogę złapać tchu. W mieszkaniu koszmar-jak mieszkałam w Lublinie w swoim mieszkanku miałam dwustronne z balkonem, można było przewietrzyć, skryć się w innym pokoju przed słońcem... a tu.. 4 piętro, okna od zachodu, rolety są ale od 13-17 gehenna-po 31 stopni w pomieszczeniu. Musimy się z mężem ewakuować w tych godzinach.
Dobrego dnia, oby szło ochłodzenie, buziaki :)

U nas też słońce i gorąc, ale to dobrze bo prania się nazbierało a tak szybko wyschnie i wszystko dzisiaj popiorę:) na szczęście w mieszkaniu mamy dobrą izolację i w środku aż tak się nam nie nagrzewa

reklama
Misia-A skąd jesteś, że nie ma słońca? Jadę tam !!!:)
Ja już 4 kg i jestem załamana, bo prawie w ogóle brzucha nie mam, taki malutki (choć mama tłumaczy, że w 1 ciąży u niej też dopiero było widać w 6 mscu, ja już prawie 18 tydzień i taki wydęty brzucho..), za to piersi-katastrofa-dwie donice ;( :D
Mnie wykańcza ta pogoda, marudzę przez to jak typowy polaczek, boli mnie głowa, nie mogę złapać tchu. W mieszkaniu koszmar-jak mieszkałam w Lublinie w swoim mieszkanku miałam dwustronne z balkonem, można było przewietrzyć, skryć się w innym pokoju przed słońcem... a tu.. 4 piętro, okna od zachodu, rolety są ale od 13-17 gehenna-po 31 stopni w pomieszczeniu. Musimy się z mężem ewakuować w tych godzinach.
Dobrego dnia, oby szło ochłodzenie, buziaki :)
Moja waga jest w ogóle jakaś felerna, już mi dawno pokazywała ze przytylam 5 kg a w czwartek u lekarza okazało się ze niecałe 4. Norma normami ale i tak każda przybiera inaczej na wadze. Dzidziusie tez w brzuchu różnie rosną mimo że jakieś tam normy sa. A co do brzucha, ja w pierwszej ciąży tez do około 6 miesiąca mogła spokojnie udawać ze to tylko wzdęcia :D w drugiej do 5, a w tej juz w 3 miesiącu było widac :)

Do góry