reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dzięki!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Link do: Lek. Grzegorz Piskulak opinie - ginekolog Gdynia - ZnanyLekarz.pl o do niego chodziłam. A ten drugi to w tym samym gabinecie co on przyjmuje tylko w innych godzinach. Bylam u niego na ostatnich 2 wizytach wiec w karcie ciąży sprawdzę jak się nazywa. Jedyny minus to taki ze czasem mimo tego ze jest sie na godzinę umówionym to się czeka. Ale jest bardzo dokładny, wszystko wytłumaczy i czuć na wizycie ze nie popędza byle kolejna osoba tylko na spokojnie zeby wszystko zrobić. I usg na kazdej wizycie jest. A jezeli chodzi o cenę to chyba bral 140, ode mnie potem stwierdził ze studentka jestem to 80 wystarczy :) i zawsze sie upewnial jak się czuje, czy nie potrzebuje zwolnienia do pracy

A tu masz laboratorium Link do: Lista punktów pobrań - LM Bruss Grupa Alab Sp. z o.o.

reklama
Anade, ja osobiście nie mam pojęcia co to, ale skoro na ulotce piszą, że nalezy skonsultować sie z lekarzem, a ty to zrobiłaś, i pozwolił, to myśle że możesz.

Poza tym to tylko masc, Anade możesz też to samo sobie zostawić i albo wchłonie samo albo zbierze ropa. Zapalenie mogło Ci się zrobić i bez depilacji

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wynik bety- 552,3 czyli 4-6tc. Ile czekac z usg dziewczyny? Bo nie chce mi sie powtarzac tego badania za 35zl

Link do: Lek. Grzegorz Piskulak opinie - ginekolog Gdynia - ZnanyLekarz.pl o do niego chodziłam. A ten drugi to w tym samym gabinecie co on przyjmuje tylko w innych godzinach. Bylam u niego na ostatnich 2 wizytach wiec w karcie ciąży sprawdzę jak się nazywa. Jedyny minus to taki ze czasem mimo tego ze jest sie na godzinę umówionym to się czeka. Ale jest bardzo dokładny, wszystko wytłumaczy i czuć na wizycie ze nie popędza byle kolejna osoba tylko na spokojnie zeby wszystko zrobić. I usg na kazdej wizycie jest. A jezeli chodzi o cenę to chyba bral 140, ode mnie potem stwierdził ze studentka jestem to 80 wystarczy :) i zawsze sie upewnial jak się czuje, czy nie potrzebuje zwolnienia do pracy

A tu masz laboratorium Link do: Lista punktów pobrań - LM Bruss Grupa Alab Sp. z o.o.
Super! Ślicznie dziękuję!
Mam wynik bety- 552,3 czyli 4-6tc. Ile czekac z usg dziewczyny? Bo nie chce mi sie powtarzac tego badania za 35zl
Piękna beta! Gratuluję!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Nie zapisalam sobie okresu w kwietniu,a w maju juz nie dostalam,ale styczen,luty,marzec cykl zaczynal sie 15go,mam problemy z wyliczeniem kiedy zaszlam :p

reklama
U nas beta w podobnej cenie, cos w granicy 30-35 zl.
Ja na pierwsza wizyte ide rowno w zakonczenie 5 tyg. :-) pewnie za wiele widac nie bedzie, ale xhoc potwierdzimy ciaze.
Poki co mnie mdli i mam wstret do miesa :-/

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Do góry