reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dzięki!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Link do: Lek. Grzegorz Piskulak opinie - ginekolog Gdynia - ZnanyLekarz.pl o do niego chodziłam. A ten drugi to w tym samym gabinecie co on przyjmuje tylko w innych godzinach. Bylam u niego na ostatnich 2 wizytach wiec w karcie ciąży sprawdzę jak się nazywa. Jedyny minus to taki ze czasem mimo tego ze jest sie na godzinę umówionym to się czeka. Ale jest bardzo dokładny, wszystko wytłumaczy i czuć na wizycie ze nie popędza byle kolejna osoba tylko na spokojnie zeby wszystko zrobić. I usg na kazdej wizycie jest. A jezeli chodzi o cenę to chyba bral 140, ode mnie potem stwierdził ze studentka jestem to 80 wystarczy :) i zawsze sie upewnial jak się czuje, czy nie potrzebuje zwolnienia do pracy

A tu masz laboratorium Link do: Lista punktów pobrań - LM Bruss Grupa Alab Sp. z o.o.

reklama
Anade, ja osobiście nie mam pojęcia co to, ale skoro na ulotce piszą, że nalezy skonsultować sie z lekarzem, a ty to zrobiłaś, i pozwolił, to myśle że możesz.

Poza tym to tylko masc, Anade możesz też to samo sobie zostawić i albo wchłonie samo albo zbierze ropa. Zapalenie mogło Ci się zrobić i bez depilacji

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wynik bety- 552,3 czyli 4-6tc. Ile czekac z usg dziewczyny? Bo nie chce mi sie powtarzac tego badania za 35zl

Link do: Lek. Grzegorz Piskulak opinie - ginekolog Gdynia - ZnanyLekarz.pl o do niego chodziłam. A ten drugi to w tym samym gabinecie co on przyjmuje tylko w innych godzinach. Bylam u niego na ostatnich 2 wizytach wiec w karcie ciąży sprawdzę jak się nazywa. Jedyny minus to taki ze czasem mimo tego ze jest sie na godzinę umówionym to się czeka. Ale jest bardzo dokładny, wszystko wytłumaczy i czuć na wizycie ze nie popędza byle kolejna osoba tylko na spokojnie zeby wszystko zrobić. I usg na kazdej wizycie jest. A jezeli chodzi o cenę to chyba bral 140, ode mnie potem stwierdził ze studentka jestem to 80 wystarczy :) i zawsze sie upewnial jak się czuje, czy nie potrzebuje zwolnienia do pracy

A tu masz laboratorium Link do: Lista punktów pobrań - LM Bruss Grupa Alab Sp. z o.o.
Super! Ślicznie dziękuję!
Mam wynik bety- 552,3 czyli 4-6tc. Ile czekac z usg dziewczyny? Bo nie chce mi sie powtarzac tego badania za 35zl
Piękna beta! Gratuluję!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Nie zapisalam sobie okresu w kwietniu,a w maju juz nie dostalam,ale styczen,luty,marzec cykl zaczynal sie 15go,mam problemy z wyliczeniem kiedy zaszlam :p

reklama
U nas beta w podobnej cenie, cos w granicy 30-35 zl.
Ja na pierwsza wizyte ide rowno w zakonczenie 5 tyg. :-) pewnie za wiele widac nie bedzie, ale xhoc potwierdzimy ciaze.
Poki co mnie mdli i mam wstret do miesa :-/

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Do góry