reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie słońca brak, całą noc padało. Z tego co słyszę z wanny, teraz też znowu zaczęło padać. No cóż, wrzesień.. umyje się i biorę się za rosół

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też pochmurno i pada ale ja się z tego bardzo cieszę :) za dużo już było tego słońca a teraz mam przynajmniej wymówkę, żeby polezec pod kocem, z herbatką i oglądać seriale cały dzień :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sojna zawsze to jakiś plan:D Ja chciałam nadrobić czytanie i zrobić coś na drutach, na razie mam tyle zajęć, że nie da rady, jak nie gotuję to sprzątam, jak nie sprzątam to planuję urodziny młodej dla koleżanek, jak nie planuję urodzin to szukam gości od zabudowy, no kurna ciągle coś. Cały wrzesień wypełniony po brzegi:p Może w październiku się uspokoi jak się wdrożymy na nowo w szkołę.

14192171_1011406192290398_3720596650499720055_n.jpg

Sojna zawsze to jakiś plan:D Ja chciałam nadrobić czytanie i zrobić coś na drutach, na razie mam tyle zajęć, że nie da rady, jak nie gotuję to sprzątam, jak nie sprzątam to planuję urodziny młodej dla koleżanek, jak nie planuję urodzin to szukam gości od zabudowy, no kurna ciągle coś. Cały wrzesień wypełniony po brzegi:p Może w październiku się uspokoi jak się wdrożymy na nowo w szkołę.

14192171_1011406192290398_3720596650499720055_n.jpg

Haha dobry obrazek :D też myślałam żeby coś porobić na drutach ale muszę kupić cały osprzęt :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
Ja też coś kiepsko spałam budziłam się co chwile. Ja dopiero śniadanie będę szamać a wy tu widzę już po kawkach i plany na dzisiaj juz macie :) pogoda jesienna dzisiaj lubię takie dni :)

Witam:) ja dzisiaj też nie wyspana:( zasnęłam dopiero po 3 a o 6 synek już wstał. Za oknem brzydko, pada i zimno...brr nie lubię jesieni

Witam:) ja dzisiaj też nie wyspana:( zasnęłam dopiero po 3 a o 6 synek już wstał. Za oknem brzydko, pada i zimno...brr nie lubię jesieni
Ja tez zasnęłam dopiero po 3 bo tak mnie całe ciało swedzialo- musze lekarke o to zapytac, umówiłam się w końcu na czwartek rano, może poznam płeć :D u mnie to już będzie koniec 18tc. A akurat w czwartek u nas są w lidlu te niemowlęce ubranka z biobawelny :)
Nam się oficjalnie od dziś spanie do 9 skończyło bo Jasiek zaczął zerowke. Jak on się rano cieszył, że idzie :D
A przepisem na rogaliki z drożdży w proszku się jednak nie podzielę bo mimo że wyglądały dość ładnie to to zupełnie nie to samo co ze zwykłych drożdży :(
A ja uwielbiam i jesień i zimę i mróz :)

kasia.zosia - zima i mroz to zdecydowanie moja ulubiona pora roku, pomimo,ze jestem zmarzluchem to uwielbiam rzezkosc powietrza.. i bieganie na nartach :)

kasia.zosia - zima i mroz to zdecydowanie moja ulubiona pora roku, pomimo,ze jestem zmarzluchem to uwielbiam rzezkosc powietrza.. i bieganie na nartach :)
Ja sie wychowałam na południu Polski i moje dziecinstwo to byly zimy po -20, -30 :D a od bieganie na nartach wole zjezdzanie choc dawno nie mialam okazji przez ciaze i malutkie dzieci.

Ją też jestem typowo jesienną osóbką i uwielbiam jesień dlatego jak przychodzi jesień to już się cieszę. Po wczorajszej kroplówkę jest ok ale czasami brzuch dalej robi mi się twardy. Lekarz stwierdził że potrzyma mnie 2-3dni i do domu. Szczerze mówiąc to już bym wyszła zwłaszcza że w weekend miałam młodemu urodziny sprawiać a tu szpital... Eh w perspektywie mam tylko leżenie, się chyba spać.

reklama
kasia.zosia - ja tez z poludnia Polski :) a tutaj w FI na brak zimna nie moge narzekac, ze sniegiem ostatnio nie bardzo. Ja z tych typow co narty na nogi i sruu w las :) tak samo z bieganiem..lubie to,ze jestem sama a ruch uspokaja, mam najlepsze przemyslenia (czasami mam maly notatnik i dlugopis, bo mam fajne pomysly), odstresowuje itp nie przepadam za zbiorowymi zajeciami - wyjatkiem jest joga :)
W jesieni i zimie jest fajna atmosfera, lubie przyjsc do domu i stwierdzic,ze jest cieplo i przytulnie, wziac ksiazke i zasiasc przy kominku itp. Upaly mnie mecza

rozmaryn - oby cie jak najszybciej wypuscili. Czyli w sumie co stwierdzili w szpitalu?

Do góry