reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny kochane melduję ze u mnie ponoć ma być dziewczynka :) Nie udzielam się ostatnio bo nie mogę nic ogarnąć,nie do życia jestem:/ a jeszcze szkoła i robię 5-7km dziennie na nogach. Nie wiem ile pociagne.

Gratuluję córeczki!! O ludzie ja 5 km na nogach to ostatnio w ciągu tygodnia robię :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix gratsy babeczki:D
Córka mnie załamuje. Przed chwilą mi powiedziała, że w PIĄTEK pani dyrektor, z którą mają JUTRO muzykę powiedziała im, żeby na pierwszą lekcję przynieśli sobie zeszyty w pięciolinię...:| Nie wiem gdzie ona ma głowę, ale ostatnio ciągle mi takie numery robi..

Airfix gratsy babeczki:D
Córka mnie załamuje. Przed chwilą mi powiedziała, że w PIĄTEK pani dyrektor, z którą mają JUTRO muzykę powiedziała im, żeby na pierwszą lekcję przynieśli sobie zeszyty w pięciolinię...:| Nie wiem gdzie ona ma głowę, ale ostatnio ciągle mi takie numery robi..

Haha :D nie pytałaś to nie mówiła :D biegniesz już po zeszyt?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix -gratulacje!!

a tak swoja droga, mamuski, ktore juz wiedza plec, potwierdzily sie jkaies "przepowiednie" co do plci? smaki? itd? :)

Jutro ma na 11, więc pewnie skoczę do jakiegoś papierniczego i zabiję jak następnym razem znowu coś takiego zrobi...:p

reklama
.jagodka Mój sobie właśnie przypomniał ze zeszyt do angielskiego trzeba kupić...extra. .
Rano o 7 mąż go zawozi bo tak się ugadalismy bo ja rady nie daje, wiec nie kupi zeszytu, dziś już w łóżku leżę to też nie polecę,masakra. A to dopiero 3dzien szkoły...

Do góry