reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja rownież rodziłam z mężem, 12 lat temu[emoji15] Tez dawałam wolny wybór, ale wiem jedno, sama może bym i dała radę, ale byłoby mi znacznie ciężej.
Dobra, pomóżcie. Co widzicie ?
1472750780-bgy1xa.jpeg

Lekarz stwierdził na 90% chłopca, a jak się tak nakręciłam, ze boje się ze za miesiąc powie mi ze pomyłka. [emoji23] Ja widzę pitolka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko powiedzieć :( widziałaś moje zdjęcie z wczoraj? U mnie tak jajka widac..
1472751280-zdpfss.jpeg

reklama
Ja rownież rodziłam z mężem, 12 lat temu[emoji15] Tez dawałam wolny wybór, ale wiem jedno, sama może bym i dała radę, ale byłoby mi znacznie ciężej.
Dobra, pomóżcie. Co widzicie ?
1472750780-bgy1xa.jpeg

Lekarz stwierdził na 90% chłopca, a jak się tak nakręciłam, ze boje się ze za miesiąc powie mi ze pomyłka. [emoji23] Ja widzę pitolka [emoji12]

Ja chyba nie jestem ekspertem :) tam gdzie strzalka mam patrzec ?

Agatucca szczerze to dla mnie to zdjęcie nie jest jednoznaczne, z synem miałam takie robione od dołu, było widać kości udowe, miednicę jajka i pindolka i to idealnie, rozkraczył się jak żaba, nie było mowy o pomyłce i to jużw 14tc.. A u Ciebie no nie wiem..ja bym sobie ręki nie dała uciąć, ale nie jestem ekspertem, niewiele siusiaków na usg widziałam:)

Agatucca szczerze to dla mnie to zdjęcie nie jest jednoznaczne, z synem miałam takie robione od dołu, było widać kości udowe, miednicę jajka i pindolka i to idealnie, rozkraczył się jak żaba, nie było mowy o pomyłce i to jużw 14tc.. A u Ciebie no nie wiem..ja bym sobie ręki nie dała uciąć, ale nie jestem ekspertem, niewiele siusiaków na usg widziałam:)

No ja tak właśnie mam zrobione :)

Sojnabig u Ciebie to nie ma watpliwosci :)
Ja sie za bardzo na usg nie znam no ale glowe rozpoznam a smiesznie jak sie pokazuje ludziom i Ty widzisz glowe tulow itp a niektorzy nic tylko jakies plamki :) ostatnio kilkanascie minut pokazywalam glowe i nikt jej nie widzial...

Grabcia nie wiem w jakim szpitalu pracują tacy idioci, żeby komuś coś takiego powiedzieć..skandal normalnie! Ja rozumiem, że faceci różnie reagują, ale co niby takiego miałoby się tam stać, że by jej nie chciał dotknąć?! Facet stoi PRZY GŁOWIE rodzącej, nie zagląda jej w krocze. Ok widzi krew itd bo ciężko tego nie widzieć, ale do jasnej anielki to nie jest piekarnia tylko porodówka..Pewnie chcieli mieć z nim spokój i specjalnie coś takiego powiedzieli, żeby ich nastraszyć, jak dla mnie nie do pomyślenia.

Grabcia nie wiem w jakim szpitalu pracują tacy idioci, żeby komuś coś takiego powiedzieć..skandal normalnie! Ja rozumiem, że faceci różnie reagują, ale co niby takiego miałoby się tam stać, że by jej nie chciał dotknąć?! Facet stoi PRZY GŁOWIE rodzącej, nie zagląda jej w krocze. Ok widzi krew itd bo ciężko tego nie widzieć, ale do jasnej anielki to nie jest piekarnia tylko porodówka..Pewnie chcieli mieć z nim spokój i specjalnie coś takiego powiedzieli, żeby ich nastraszyć, jak dla mnie nie do pomyślenia.
Na szczęście ja nie będę w tym szpitalu rodzic [emoji5] Ale fakt ja sama im powiedziałam ze głupotę im powiedzieli A koleżanka do dziś żałuję ze była sama... a powiem wam szczerze ze pracuje w szpitalu byłam przy kilku porodach pomagalam mamusiom przy bólach krzyżowych ćwiczeniach itd i porody wcale tak strasznie nie wyglądają... No ale jestem kobieta [emoji5]nie mezczyzna

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1472752441-okclvs.jpeg

Najpierw zrobił takie i tu powiedział, ze na 90 %. Potem uchwycił to zdjęcie co pokazywałam wcześniej i tu się zaśmiał i stwierdził, ze się nie zna na chłopakach i właśnie to zdjęcie wydrukował i nakleił na pierwsza stronę Usg.
Ale się nakręcam, poczekam cierpliwie do połówkowego

Do góry