Rozmaryn O widzisz i u mnie jest cos ale z glukoza, zawsze na najwyższym poziomie,a po posiłkach albo słodkim,ciężkim zasypiam. Babcia miała tak moja
Jagodka Nie wiem od czego właśnie to zależy. Tzn mój maz nie jakiś wielki 178cm jakoś,ale znów mięśnie rozbudowane,nogi,rece grubsze (nie cwiczy,nie zaden kulturysta same mu sie tak robia hehe ) brzuszek ma tez,taki ubity jest (synek z budową w niego sie wdal ). Ja zawsze mowie ze moje dziecko to po Snickersach takie
a koleżanka załamana była jak corcie 2500 urodziła,to jej mowie- bo Snickersow nie jadlas w ciąży
Moja mama też taka chuda (po babci
) i ja wcześniak to mała,ale brat był kawał chłopa,a ojciec mój ani wielki, ani wypasiony hahah
Densik Ja nie wiem jak dziś funkcjonować będę, 3 noce prawie nie śpię, dziś do 3 rano jakiś koncert się gral za oknem tzn nioslo echo bardzo az do nas,potem chłop chrapal... koło 1 w nocy nie wiedziałam co się dzieje ze mną, ja z tych co marzna,pod 2 koldrami śpię, a tu leżę odkryta, pot się leje, ogień normalnie w ciele, brak oddechu...wyszłam do łazienki, wody szukałam,okna pootwieralam i starałam się powietrze łapać. Mój mąż co chłód lubi chyba zmarzl bo rano okna zamykał
A ja jak ta ryba bez wody .
Dziewczyny czy któraś ma suchą skórę teraz w ciąży? Ja rozumiem sucha skora, włosy ale wczoraj aż mnie brodawki I sutki bolały, skóra zlazi, pęka, to samo mam tam gdzie nie trzeba - między nogami:/ piersi kremem bambino wysmarowalam, wsiakla gruba warstwa od razu,ale czym się ratować tam niżej...