kasia.zosia
Moderatorka
Ee jak na sześciolatka to bardzo dużaStopa nie taka duża bo 34
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee jak na sześciolatka to bardzo dużaStopa nie taka duża bo 34
Kurczę, może ja mam nie doleczona grzybice, przed ciaza leczylam i zaszlam i jeszcze nie było tak jak trzeba. Mój mąż wtedy się clotrimazolum smarowal bo po wspolzyciu była tragedia, a on pracuje w upał w gaciach co powietrza nie przepuszczaja. Może powiem lekarzowi żeby jemu też coś przepisał bo cuz z tego ze ja będę leczyc, a za chwilę od nowa.Klaudia nosi 134, ma 7 lat i stopę 32-33. Tez jest bardzo duża jak na dziewczynkę. A urodziła się 2440g i 47cm
Airfix brzmi trochę jak grzybica, skoro skóra się łuszczy i swędzi.. Spróbuj czyste masło shea, olej lniany, z awokado, albo jakiś arganowy, jak nie pomoże to dermatolog.
Ale grzybicę na skórze czy grzybicę pochwy? Bo grzybicę pochwy to by Ci gin zdiagnozował i kazał leczyć, na tym etapie już sporo leków można na nią stosować. A łuszcząca się skóra to raczej grzybica skóry.. Clotrimazolem oboje spokojnie możecie się smarować - zewnętrznie oczywiście, jest bezpieczny w 2 trym. na 100%Kurczę, może ja mam nie doleczona grzybice, przed ciaza leczylam i zaszlam i jeszcze nie było tak jak trzeba. Mój mąż wtedy się clotrimazolum smarowal bo po wspolzyciu była tragedia, a on pracuje w upał w gaciach co powietrza nie przepuszczaja. Może powiem lekarzowi żeby jemu też coś przepisał bo cuz z tego ze ja będę leczyc, a za chwilę od nowa.
Przed ciaza dostałam grzybicy pochwy od długiej antybiotykoterapi. Do tego stopnia było źle ze Maz też musiał używać tego clotrimazolum. Wymaz potwierdził infekcje u mnie. I nie wiem czy to się tak ciągnie,czy co. Bo właśnie swedzi skóra znów,piecze przy wejściu do pochwy. Więc to wygląda jakby niedoleczone było,albo nawrot. Wcześniej brałam clotrimazolum,macmirror,lactovaginal. Zawsze coś..Ale grzybicę na skórze czy grzybicę pochwy? Bo grzybicę pochwy to by Ci gin zdiagnozował i kazał leczyć, na tym etapie już sporo leków można na nią stosować. A łuszcząca się skóra to raczej grzybica skóry.. Clotrimazolem oboje spokojnie możecie się smarować - zewnętrznie oczywiście, jest bezpieczny w 2 trym. na 100%