reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia123 ale zazdroszczę! Mój K od paru dni leży całe wieczory przy brzuchu w ciszy i czeka na pierwsze ruchy :D

Ellie123 gratuluję zapału! Ja mam lenia na sport, oprócz spacerów do sklepu nic nie robię ;c

Densik trzymam kciuki i czekam na szczegółową relację!

Dzisiaj rano obudziło mnie sapanie mojego K, który biegał po mieszkaniu. Patrzę a on lata z moim lakierem do włosów i psika gdzie popadnie. Wiecie co robił? Zabijał muszki owocówki.. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. Wszystko jest uklejone lakierem :D

reklama
Zastanawiam się czy się ruszyć na basen.. Jedyny z ozonowaną wodą mam jakieś 30-40 min drogi, więc w sumie więcej w aucie czasu bym spędziła niż w wodzie..

Klauduska od momentu kiedy Ty poczujesz dziecko do momentu, kiedy Twój M je poczuje minie sporo czasu..
Wszystkozajete, idź na chlorowany, kup sobie tampony probiotyczne, załóż i ruszaj;)
Densik kciuki!
Grabcia, gratki! Ja poczułam z lewej, zobaczymy czy się sprawdzi. A w chińskim kalendarzu płci co Wam wychodzi? Bo mi się dwa razy sprawdziło:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.jagodka nie powiem mu tego. Tak slodko wyglada jak gada do brzucha i prosi o jakiegos kopa [emoji3] Mi wychodzi dziewczynka. Zastanawiam sie jak jest z ta szybkością bicia serduszka. Bo ostatnio lekarz mowil, ze jest w normie ale dość wysokie. A podobno dziewczynkom szybciej bije [emoji4] Jeszcze tylko i az jakos 12dni i się okaże.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi z chińskiego wyszedł chłopak, a zachcianki mam na wszystko co kwaśne i ostrzejsze. Ostatnio pierwszy raz jadłam dziwna rzecz : budyń czekoladowy przegrywałam ogórkiem [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wychodzi dziewczynka z chińskiego, wyglądam gorzej niż w ciąży z Adamem, ale pierwsze przeczucie miałam na chłopca (teraz już sama nie wiem) i jem też inaczej niż z Klaudią z ciąży, no i kopniak był po lewej. Słodkiego w sumie nie jest tak dużo, wczoraj mnie na pączka wzięło i krówki z grześkami od czasu do czasu się wkradają do menu. A tak to kapusta kiszona, barszcz czerwony, ogórki kiszone, zupa ogórkowa;), śledziki lisnera z cebulką, sok pomarańczowy. Odrzuciło mnie natomiast od nabiału (oprócz mleka, które jem z płatkami co jakiś czas), jogurtu nie przełknę; mięso jem, ale bez szału. Najdziwniejszy był w tej ciąży kabanos tuż po bitej śmietanie:D
Sojna bierzesz jakiś magnez? Może bierz profilaktycznie on pomaga na stawianie się macicy. Muszę przetrzepać apteczkę bo też powinnam brać. A i mi czasem macica się stawia jak mam bardzo pełny pęcherz;)
Muszę wstawić pranie, bo pogoda piękna i zaraz wszystko wyschnie i wieczorem jedziemy po córcie, czas skończyć słodką labę, jutro ślub jej wychowawczyni, a niebawem rozpoczęcie roku szkolnego:) Zahaczę też o koleżankę, która ma mojego rogala, bo nie mogę się już w nocy ułożyć i kręgosłup daje popalić

Do góry