reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziś w Biedronce zakupiłam poduszko-kocyk:) Taka głowa zwierzątka milusia (wybrałam pieska) rozpinana (czyli to jest poduszka), a ze środka wyciąga się kocyk.

my wczoraj do domu wrocilismy z pieskiem i tygryskiem [emoji1] moi chlopcy jak zobaczyli, to nie bylo opcji zeby nie kupic [emoji6]

Dziewczyny,,a czy któraś z,Was ma to co ja taki przeszywajacy ból w nodze/pośladku coś jak rwa kulszowa?
mnie raz na kilka dni zajebiscie kluje w prawym boku, w miejscu gdzie mam blizne po wyrostku,az oddychac nie moge.Jak znajde "dobra" pozycje do lezenia to przechodzi...

Trzymajcie kciuki, wiedzę w kolejce u lekarza jestem druga ale lekarz będzie dopiero po 8. Miłego dnia[emoji5]
Rozmaryn kciuki za wizyte!i czekamy na wiesci

my dzis po poludniu wybieramy sie na kilka dni na wies, ale pogoda taka,ze srednio mi sie chce

8599e6ydh9ss8jgy.png

A ja mam do was takie pytanie... czy któraś z mamuś jakos dorabia w domku? bo ja zaczynam chorobowe i chcialabym coś dorobić w domowym zaciszu :)

reklama
Do góry