sojnabig
Fanka BB :)
Wcześniej miałam na androidzie, teraz mam na iOS happy baby - to aplikacja z tych pieluszek happy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś w Biedronce zakupiłam poduszko-kocyk Taka głowa zwierzątka milusia (wybrałam pieska) rozpinana (czyli to jest poduszka), a ze środka wyciąga się kocyk.
mnie raz na kilka dni zajebiscie kluje w prawym boku, w miejscu gdzie mam blizne po wyrostku,az oddychac nie moge.Jak znajde "dobra" pozycje do lezenia to przechodzi...Dziewczyny,,a czy któraś z,Was ma to co ja taki przeszywajacy ból w nodze/pośladku coś jak rwa kulszowa?
Rozmaryn kciuki za wizyte!i czekamy na wiesciTrzymajcie kciuki, wiedzę w kolejce u lekarza jestem druga ale lekarz będzie dopiero po 8. Miłego dnia[emoji5]