reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
.jagoda super tort i tak najważniejsze, ze smaczny i zrobi szał wyglądem! Mam nadzieję, że za rok jak juz maluch będzie to kupimy działkę, zeby ja przygotowac pod budowę chociaz [emoji4]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny z nadwagą często chudną na początku, nic tylko się cieszyć.

Anna gratki dobrych wieści - zdradzisz co lekarz zobaczył między nogami szkraba?

ja nadwagi nie mam, i standardowo w ciazach chudne na poczatku w granicy 5 kg. To tez od organizmu zalezy
co lekarz zobaczyl miedzy nozkami? nic [emoji1] ale na 100% potwierdzi za miesiac, wiec poki co ciesze sie tylko po cichutku [emoji6]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jagódka mi się zdjęcie tortu nie pokazuje :(

Klauduska co do rozmiaru ubranek to 50 jest dla wcześniaków. Jeśli jesteście z narzeczonym wysocy to je bym nawet 56 nie kupowała tylko od razu 62.
Długo czekałaś na ten termoforek z bebiklubu? Ja się logowałam na początku lipca i nadal czekam.
Projekt domku fajny.

Co do wagi to schudłam 2 kg ale w ciągu ost 3 tyg chyba z 1 kg mam do przodu, więc zaczyna się. :p

Miciur-ka wstawiam projekt Link do: Zapach wiosny

Poki co tylko ten spełnił nasze oczekiwania. Mam nadzieje, ze za rok kupimy juz działkę ale zoobaczymy [emoji4]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny domek, ale u mnie by nie przeszedl. Juz w tej chwili mam mieszkanie 100m i jak dojdzie mi 3 dziecko to już będzie ciasno, a miejsca na magazynowanie rzeczy typu ubranka itp to już całkiem malo. Ja bym budowała około 160m.

reklama
Do góry