joanna4258
Fanka BB :)
Mój D też wymyślił na dzisiaj gulasz ale sam go wczoraj wieczorem zrobił a mi zostało tylko podgrzać jak będzie z pracy wracać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Ci kurierzy też coraz gorsi. Ja mieszkam na pierwszym piętrze. Raz dzwoni do mnie jeden, że bd za 20 min. Godzina a jego nie ma. Pies piszczy pod drzwiami. Wyszłam koło bloku a ten dzwoni z pretensjami ze on pod drzwiami a ja gdzie. 3 minuty zajęło mi wrócenie pod klatkę, a ten mi to pani tu podpisze i odwraca mi się na pięcie (ja z 1.5 roczną córką na ręku, smyczą psa w dłoni ) , a pudło mi przed wejściem do bloku zostawia. Zawołała dziada, że może był by tak miły i mi to wniósł na górę, bo jakby nie zauważył to sobie nie poradzę. Zrobił się czerwony jak burak ale wniósłTa pogoda też tak działa. Ja opierdzieliłam z rana kuriera, bo debil chyba pierwszy raz dzwonek widział, zanim zeszłam z 3 piętra to już 4 raz dzwonił (schodziłam szybko, żeby nie było). A dzwonek mam taki, że napieprza aż łeb pęka "nie miałem pewności, że dzwoni"
Odkopałam trochę kuchnię po tych pomidorach, niezłe pobojowisko
Mój tata przywiózł z działki dziś kolejne 4 skrzynki, na dzień dobry mu podziękowałam, nie mam już serca do tych pomidorów
O to córcia moja imenniczkaTak
Tak urodziłam się w 86
Jestem mama prawie 2,5 rocznej Ninki. Za sobą mam dwa poronienia. Teraz udało nam się zaciążyć przy pierwszym cyklu starań. Z racjo moich przejść dostaje duphaston. Termin wg OM mam na 27 lutego, wg USG 23 lutego. Córę urodziłam miesiac przed terminem.