sojnabig
Fanka BB :)
No teraz byłam tydzień temu w 14 tc to nic mi nie powiedział ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jutro mam wizyte z samego rana, tyle że to będzie 10t 3d. Czy wasi mezowie/partnerzy tez sa tacy niecierpliwi? Albo byli w trakcie pierwszej ciąży? Ja tez jestem "podniecona" kazdym badaniem i odliczam dni ale on to już masakra. Jak chce sie poklepac po brzuszku to krzyczy, żebym dziecka nie bila Juz ogląda male spioszki moro na internecie i chce zamawiac [emoji3]
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
I moj rowniez nie
Ja w obu ciążach na brzuchu i prawym boku. Z lewej mam albo M albo córkę oboje kopia niemiłosiernie, więc się spać tak nie da.Dziewczyny, jak to jest u Was z pozycją do spania...
Przeczytałam gdzieś, w poradniku jakimś że najlepiej w ciąży spać na lewym boku, że na prawym uciska się jakąś żyłę, i dziecko jest niedotlenione. Z kolei na plecach też niedobrze. Na brzuchu już nie wspomnę. Wszystko to od 3 msca. Ja zaczęłam dziś 12 tc. Już od paru tygodni śpię na lewym boku, no ale królestwo bym oddała żeby poleżeć czasem na prawym. Nawet mąż mnie przekręca w nocy!
Jak to u Was jest? Respektujecie to?
W internecie też jest dużo na ten temat, choć staram się nie czytać, i ufam książkom.
Pozdrawiam