reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn super :)
cześć dziewczyny :)
Ja mój ślub organizowałam w jakieś 3 miesiace, tez było wesolo. A mówią ze się nie da, że na salę trzeba czekać rok itp :D
Dziewczyny, pisałyście ze zajadacie się oscypkami, jesteście może z Podhala? :) ja w Polsce mieszkałam między Zakopanem a Krakowem.

reklama
Witaj Rodosek
Drusia
kciuki zaciskam!
Anna ja też mam problem ze zgagą, wczoraj aż zwymiotowałam tak mnie męczyła:( Co gorsza wiem, że wróci w 3 trymestrze i będzie jeszcze gorzej:(( Codziennie piję miętę, bo mi ciężko na żołądku, muszę się zaopatrzyć w jakieś tabletki do ssania od zgagi.
Magicms na 21.02.17 pewnie urodzę jakiś tydzień wcześniej, bo u mnie to taka norma;)

Zaczęłam dzień pracowicie, wstawiłam pranie, uprasowałam dziecięce ubrania, trochę swoich (pokonała mnie temperatura). W nagrodę zjadłam śledzika na śniadanie - tego mi było trzeba!:) Zaraz wypiję herbi, ogarnę trochę chatę i siebie i pojadę z córą na obiecane kulki, wczoraj pojechałyśmy do jednego klubu i pocałowałyśmy klamkę - remont..nawet nie napisali nic na stronie łosie..

Dziewczyny dziękuję za wsparcie! Już po. Wszystko jest dobrze, ryzyko niskie, dzidzius ma 5,8 cm. Termin porodu 12.02. Jeszcze mam czekać na wyniki badań krwi. Mamy już dwie teorie co do tego kto w brzuszku sobie mieszka. Tydzień temu inny lekarz stwierdził ze chłopiec a dziś ze raczej dziewczynka :-) za tydzień mam wizytę u swojej ginekolog- już trzeciej opcji nie wymysli :-D

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia to ja w praktycznie 1.5 miesiaca [emoji3] Ja sie zajadam oscypkami bo u nas na rynkeczku stoi gosciu i sprzedaje takie same jak jadlam w gorach. A nie moge sie powstrzymac ich nie jeść.

.jagodka podziwiam za sile i motywacje [emoji20] Ja od rana wywiesilam posciel na balkon, troche posprzatalam z grubsza i spalam z 2,5h a teraz leze i sie objadam.

Myślicie, ze "sałatka" z ogorka, pomidora i octu mi zaszkodzi? Bo juz jestem w trakcie przygotowań jej i nie moge sie powstrzymac [emoji20]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia to ja w praktycznie 1.5 miesiaca [emoji3] Ja sie zajadam oscypkami bo u nas na rynkeczku stoi gosciu i sprzedaje takie same jak jadlam w gorach. A nie moge sie powstrzymac ich nie jeść.

.jagodka podziwiam za sile i motywacje [emoji20] Ja od rana wywiesilam posciel na balkon, troche posprzatalam z grubsza i spalam z 2,5h a teraz leze i sie objadam.

Myślicie, ze "sałatka" z ogorka, pomidora i octu mi zaszkodzi? Bo juz jestem w trakcie przygotowań jej i nie moge sie powstrzymac [emoji20]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie powinna :) ja ostatnio u mamy zjadłam cały słoik ogórkow w occie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

raczej małe szanse na trzecią opcję :laugh2:
ja się wciąż łudzę, że będzie dziewczynka :rolleyes2: wczoraj lekarka powiedziała, że na dzień dzisiejszy obstawia dziewuchę, ale to za wcześnie i się jeszcze zmienić może :rolleyes2: z drugiej strony - obu moich synów zobaczyli na prenatalnych w 11tc, więc może :-D oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe dzieci były i żebyśmy wszystkie donosiły te ciąże:D

reklama
Do góry