Kurde stworzylam posta i mi skasowało gr :/
Wybaczcie ze tak napisze otwarcie dziewczyny ja się tak nie udzielam ostatnimi czasy bo mój ex nie daje mi żyć (dosłownie ) i niestety też przez to moje dziecko nie może jeszcze wiedzieć o drugiej dzidzi , ale i tak mnie mały nie oszczędza hehe skacze chce biegać piłkę kopać a ja bez sił mroczki przed oczami hah - juz nie te lata..
Widziałam ze trzeba dopisać kilka mam do tabelki i ogólnie zrobić porządek tylko narazie miałam / mam latanie po prawnikach i nie ma kiedy - ale ogarnę ..
Mam nadzieje ze wszystko się u mnie wyklaruje bo nasz wyjazd jest zagrożony przez tego debila bo mu się odwidziało ma jakieś filmy mały nie może jechać BO Nie I tyle..
Airfix - to samo właśnie miałam poprzednio napisane ze szkoda żeby odbierać tacie przyszłemu te możliwość zobaczenia na żywo dzidzi jak sobie fika
, ubierz tunike albo coś dłuższego w razie wu, co do gotowania to dziwię ci się ze dodatkową robotę sobie dajesz kobieto u mnie nie ma ze boli i wszyscy jedzą to samo tak gotuje żeby było zdrowo dla małego i wprowadzam małe modyfikację np jak jemy kotlety z mizeria to on dostaje po prostu jakieś inne gotowane warzywa bo mizerii nie zje a tak to samo i nie ma gadki
Ja musze naprawdę odwiedzić jakiś sklep h&m czy coś po jakieś tuniki bo mi kulka wyskoczyła najlepiej mi w leginach ciążowych i jakiejś tam bluzce tunice itp.
A teraz mi powiedzcie co ja.mam.nosic żeby mi brzucha nie było widać i to tak myślę że taki 18-19 tygodni brzuszek żeby zakryć .... oto jest pytanie ... wow
Ellie- fajna rozrywka dla faceta chodzenie na usg heh, mój też bardzo lubi , ja dzis byłam. W knajpie jeść ostre curry - tez nie zbytnio chce gotować ale musze bo mały jest, czasem.prosze W. I on gotuje, ale też czekam.na dzień w którym żaden zapach mi nie będzie przeszkadzał hehe
Misia-A - nie wiem czy coś takiego jest dla faceta ale twój chyba zaczął panikować hahha
,
Ja tam wole tradycyjne usg żeby patrzeć co z dzidzia testów krwi nie robie , ale takie na nfz jak dają to bym zrobiła dla świętego spokoju duszy
Suddenly '- mój też nie ogarnia tematu rodzeństwa ale będzie musiał czasem jak widzi dzidzie to się pytam czy może dzidzia przyjść i się z nim pobawić haha - ale zawsze mówię że jak przyjdzie to będziemy się nią opiekować i juz zostanie hehe
mój ma 23 mies i ma przebłyski ze wie ale jak już pisałam narazie cicho siedzę
Kasia.zosia- podziwiam Cię ze wybierasz się z całą oranżeria (z dziećmi
) do lekarza heh, ja byłam. Raz i dałam sobie spokój bo tylko stres,
Jagódka - mój syn to tez nawet aż za nadto się na mnie "wiesza" i wbija mi nogi łokieć itp . Chyba czuje coś w powietrzu ze nie będzie długo sam
Ja się nawet ostatnio sama rozkleiłam jak go kąpałam ze juz nie będzie naszym rodzynkiem i w ogóle hahha
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom