Dziewczyny,jeszcze raz prosze o link do fb,tam jestem codziennie i moglabym czesciej z Wami pisac. Ltoras z Was pytala czy sa dxiewczyny z Warszawy- jest tu jeszcze? Jak cos,ja jestem
Grupa jest ukryta, więc ktoś musi Cię dodać. (priv)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny,jeszcze raz prosze o link do fb,tam jestem codziennie i moglabym czesciej z Wami pisac. Ltoras z Was pytala czy sa dxiewczyny z Warszawy- jest tu jeszcze? Jak cos,ja jestem
to samo uslyszalam [emoji6] taaaaa tylko dla tego 500Wszyscy mi gratulowali i życzyli powodzenia i spokojnej ciąży. Ogólnie ok. Sto razy usłyszałam pytanie "chcieliście 3 czy to wpadka?" I "heh, pewnie 500+ was skusiło" no jasne, tylko ze względu na to 500+
Test Pappa jest mało wiarygodny moim zdaniem. Znam mnóstwo kobiet, którym wychodził słabo, a urodziły zdrowe dzieciaki. To tylko statystyka..rachunek prawdopodobieństwa.. Myślę, że u większości z nas ,zwykłe usg genetyczne wystarczy.Duzo z Was dostalo skierowanie na test Pappa? Moja gin mowila na poczatku,ze refundowane to tylko po 35r.z. albo jak sa wskazania(z mina,ze ja sie nie lapie)a ostatnio mnie pyta "robi pani test pappa?" ja, ze nie (w sensie,ze nie bede placila),a ona zdziwiona i teraz sie zastanawiam czy nia chciala mi dac tego skierowania jednak..