reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Sojnabig a pytałaś już o płeć?? 14 tyd. to są już chyba szanse podejrzeć, ciekawa jestem czy na prenatalnych lekarz będzie w stanie już coś powiedzieć :-)
Pytałam mówi że coś tam wystaje między nogami ale on nie chce mnie klamac i nic mi dziś nie powie także na kolejnej wizycie powinnam już wiedzieć miesiąc czekania...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
Densik - na pewno będzie wszystko w porządku!! Który tydzień u Ciebie?
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Sojnabig a to Ty styczniowa? czyzby syncio :-)
u nas w poprzednich ciazach dopiero w granict 20 tyg chlopcy sie ujawniali, tacy wstydliwi ;-)
u nas w poprzednich ciazach dopiero w granict 20 tyg chlopcy sie ujawniali, tacy wstydliwi ;-)
Ale Wam fajnie dziewczyny, że już będziecie po tym badaniu, ja muszę do poniedziałku czekać, tylko dobrze że mam na 12.00 a nie na 20.00 jak ostatnio... chociaż to moja druga ciąża to denerwuję się bardziej, bo mam już prawie 33 lata...
U
użytkownik 902
Gość
Będzie dobrze, znajdź sobie wypełniacz czasu, a 19 trzaśnie raz dwa.Sojnabig super wieści i masz już za sobą a ja to chyba oszaleje albo zawału dostane do 19 tak panicznie się boje , dobrze że przynajmniej pogoda lżejsza
Może faktycznie to to, bo ja też niewiele się ruszam..Też zauważyłam bóle w stawach w nogach, ale sądziłam, że to z powodu zbyt małej ilości ruchu, bo przez te wszystkie objawy nie miałam siły z kanapy się ruszyć...
Może to i lepiej, bo po co potem się rozczarować, jeśli byś się nastawiła i przyzwyczaiła do tej myśli.Pytałam mówi że coś tam wystaje między nogami ale on nie chce mnie klamac i nic mi dziś nie powie także na kolejnej wizycie powinnam już wiedzieć miesiąc czekania...
Mi jest wszystko jedno, bo mam już parkę Ale czuję, że będzie drugi chłopiec
reklama
sojnabig
Anna25 - tak termin mi się przesunął z 1.02 na 25.01 ale z Wami mi lepiej
Jagódka - mi też obojętne ale mąż bardziej się nastawia na syna bo on ma już córkę
Densik - bardzo mocno trzymam kciuki!
Jagódka - mi też obojętne ale mąż bardziej się nastawia na syna bo on ma już córkę
Densik - bardzo mocno trzymam kciuki!