reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig a pytałaś już o płeć?? 14 tyd. to są już chyba szanse podejrzeć, ciekawa jestem czy na prenatalnych lekarz będzie w stanie już coś powiedzieć :-)

reklama
Sojnabig a pytałaś już o płeć?? 14 tyd. to są już chyba szanse podejrzeć, ciekawa jestem czy na prenatalnych lekarz będzie w stanie już coś powiedzieć :-)

Pytałam :) mówi że coś tam wystaje między nogami ale on nie chce mnie klamac i nic mi dziś nie powie :( także na kolejnej wizycie powinnam już wiedzieć :) miesiąc czekania...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig super wieści :) i masz już za sobą a ja to chyba oszaleje albo zawału dostane do 19 :( tak panicznie się boje , dobrze że przynajmniej pogoda lżejsza

Sojnabig a to Ty styczniowa? czyzby syncio :-)
u nas w poprzednich ciazach dopiero w granict 20 tyg chlopcy sie ujawniali, tacy wstydliwi ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ale Wam fajnie dziewczyny, że już będziecie po tym badaniu, ja muszę do poniedziałku czekać, tylko dobrze że mam na 12.00 a nie na 20.00 jak ostatnio... chociaż to moja druga ciąża to denerwuję się bardziej, bo mam już prawie 33 lata...

Sojnabig super wieści :) i masz już za sobą a ja to chyba oszaleje albo zawału dostane do 19 :( tak panicznie się boje , dobrze że przynajmniej pogoda lżejsza
Będzie dobrze, znajdź sobie wypełniacz czasu, a 19 trzaśnie raz dwa.
Też zauważyłam bóle w stawach w nogach, ale sądziłam, że to z powodu zbyt małej ilości ruchu, bo przez te wszystkie objawy nie miałam siły z kanapy się ruszyć...
Może faktycznie to to, bo ja też niewiele się ruszam..
Pytałam :) mówi że coś tam wystaje między nogami ale on nie chce mnie klamac i nic mi dziś nie powie :( także na kolejnej wizycie powinnam już wiedzieć :) miesiąc czekania...
Może to i lepiej, bo po co potem się rozczarować, jeśli byś się nastawiła i przyzwyczaiła do tej myśli.
Mi jest wszystko jedno, bo mam już parkę;) Ale czuję, że będzie drugi chłopiec:)

.jagódka ja wierzę w nasze przeczucia :-) z córką od razu wiedziałam że to dziewczynka,ale lekarz powiedział nam dopiero w 22 tyg. a teraz mam przeczucie na parkę :-) zobaczymy czy miałyśmy rację :-)

Sojnabig u mnie 12 tydzień ale najbardziej kluczowy dla nas. Musze naprawdę jakieś zajęcie sobie znaleźć już mnie głowa boli masakra.

reklama
Anna25 - tak termin mi się przesunął z 1.02 na 25.01 :) ale z Wami mi lepiej ;)
Jagódka - mi też obojętne ale mąż bardziej się nastawia na syna bo on ma już córkę ;)
Densik - bardzo mocno trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry