U
użytkownik 902
Gość
Wszystozajęte, jakie to są jednostki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystozajęte, jakie to są jednostki?
To jakieś dziwne normy ma to laboratorium, nigdy się z takimi nie spotkałam, dlatego pytałam o jednostkę...standardowo 1 trymestr to 9-47. Ja bym skonsultowała to z lekarzem, bo IMO powinien być wyższy.
Zmęczona jestem strasznie, właśine jakaś burza przeszła nad miastem, trzaskało aż miło, może ciut się ochłodzi (proszę, proszę!) Dobrej nocy
U mnie w pełni, ale ja jestem 2 tygodnie do tyłu piersi bolą i rosną, mdłości i zachcianki kulinarne na porządku dziennym. Odpuściła już trochę senność, ale nadal śpię więcej. Ostatnio do objawów doszło coś dziwnego, mianowicie wieczorami bolą mnie stawy w nogach, tak jakby całe kości mnie rypały - któraś z Was tak ma? Strasznie to dziwne... Poza tym rosnę, brzuch już zupełnie widoczny, w jeansy się nie dopinam.jak u Was z objawami?
Też zauważyłam bóle w stawach w nogach, ale sądziłam, że to z powodu zbyt małej ilości ruchu, bo przez te wszystkie objawy nie miałam siły z kanapy się ruszyć...U mnie w pełni, ale ja jestem 2 tygodnie do tyłu piersi bolą i rosną, mdłości i zachcianki kulinarne na porządku dziennym. Odpuściła już trochę senność, ale nadal śpię więcej. Ostatnio do objawów doszło coś dziwnego, mianowicie wieczorami bolą mnie stawy w nogach, tak jakby całe kości mnie rypały - któraś z Was tak ma? Strasznie to dziwne... Poza tym rosnę, brzuch już zupełnie widoczny, w jeansy się nie dopinam.
Dziś jadę do firmy zostawić L4 i uświadomić prezes co się dzieje, bo kierowniczka poszła na urlop i nic jej nie powiedziała...