reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Hej Dziewczyny! :-) piszecie tak ogromne ilości że ciężko to wszystko na bieżąco czytać! :-D
Cieszę się bardzo ze u Was ok i że maleństwa rosną jak na drożdżach! :-)
Witam tez oczywiście nowe lutowe Mamusie :-)
ja długo się nie odzywałam bo chodziłam do pracy a po pracy byłam nie do życia! Ale dzisiaj ostatni dzień i idę już na L4, od poniedzialku zaczynam 12 tydz to myślę że to w sam raz :-) gin mam we wtorek i już się nie mogę doczekać, tym bardziej że ostatnio mam jakieś schizy i cały czas się zastanawiam czy aby nie poroniłam... (sic! Ale to na pewno wszystko przez te cholerne hormony!) a to wszystko przez to że oprócz delikatnych bólów /klucia w brzuchu i wzdęć to wszystkie inne dolegliwości przeszły mi jak za dotknięciem magicznej różdżki! Tylko pytanie czemu? Teściowa mi mówi że mam nie marudzić tylko się cieszyć że mam bezproblemową ciążę... ;-)

reklama
Elenaa - gratulacje udanej wizyty super ze same dobre wieści :),

Majowy poranek - dokładnie juz powoli powinno mijać to i owo i można zacząć "cieszyć się zyciem" drugi trymestr jest najlepszy na ogarniecie wszytskiego dla dzidzi bo jeszcze brzuch nie za wielki dobrze się człowiek czuje , można kicac to tu to tam a w 3 juz się zaczyna marudzenie haha jak to ciężko jak to i tamto boli , także korzystaj kobieto :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spodziewam się że wszystko jest ok bo żadnych faktycznych niepokojących objawów nie miałam ale wiecie jak jest - przez huśtawkę hormonów wszystko wyolbrzymiam :-D ale najchętniej to chodziłabym do gin co tydzień żeby mi pokazywał jak tam się dzidzia ma! :-D nie mogę się doczekać aż zacznie być czuć ruchy albo będzie przez stetoskop słychać serduszko :-D i faktycznie - trzeba korzystać z sił - jest przecież tyle do zrobienia przed przyjściem na świat Okruszka! :-) pisałyście o kredytach na dom itp - ja na szczęście chatę mam ale za to większość do wyposażenia od zera w tym kuchnia do generalnego remontu więc co robić jest... A macie może problem z długotrwałym siedzeniem? Do mnie godzina przy biurku to max bo potem zaczyna mnie brzuch boleć... I właściwie wolę stać... Jakoś tak odwrotnie niż bym się spodziewała...

Sojnabig - właśnie, dlaczego? Cóż mam zrobić żeby też tak mieć? :-D mam nadzieję że to nie z powodów zdrowotnych?
Jezeli co tydzień dostajesz zdjęcie Maleństwa to musisz mieć już niezły album! :-D

Hej Dziewczyny! :-) piszecie tak ogromne ilości że ciężko to wszystko na bieżąco czytać! :-D
Cieszę się bardzo ze u Was ok i że maleństwa rosną jak na drożdżach! :-)
Witam tez oczywiście nowe lutowe Mamusie :-)
ja długo się nie odzywałam bo chodziłam do pracy a po pracy byłam nie do życia! Ale dzisiaj ostatni dzień i idę już na L4, od poniedzialku zaczynam 12 tydz to myślę że to w sam raz :-) gin mam we wtorek i już się nie mogę doczekać, tym bardziej że ostatnio mam jakieś schizy i cały czas się zastanawiam czy aby nie poroniłam... (sic! Ale to na pewno wszystko przez te cholerne hormony!) a to wszystko przez to że oprócz delikatnych bólów /klucia w brzuchu i wzdęć to wszystkie inne dolegliwości przeszły mi jak za dotknięciem magicznej różdżki! Tylko pytanie czemu? Teściowa mi mówi że mam nie marudzić tylko się cieszyć że mam bezproblemową ciążę... ;-)

zazdroszczę :-)) ja odliczam dni do końca pierwszego trymestru, a ja dzis ostatni dzien nad morzem i jutro powrot do domu i do pracy buuu...

Oj tak album mam niezły :) na początku 7/8/9/ tydzień bo cały czas wydawało mi się że coś jest nie tak :) później miałam wakacje :D późnej 12 prenatalne i miałam iść w 14tym po przedłużenie L4 ale okazało się że potrzebuję tydzień wcześniej zaświadczenie z datą porodu do przedłużenia umowy :) a moj lekarz jest naprawdę wspaniały i robi mi usg za każdym razem i nie ma z tym żadnego problemu i mówi że jeśli potrzebuje to moge przychodzić co tydzień żeby zobaczyć co się dzieje u maluszka :) usg mam już przez brzuch, ale on zaraz idzie na urlop na 3 tygodnie więc będzie przerwa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry