reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Jestesmy po usg, wszystko ok. Kropka 15mm (w czwartek 9,2mm także rośnie skubaniec). Serduszka nie słyszeliśmy tylko widzieliśmy, bo podobno doppler tak wcześnie może uszkodzić zarodek (sic!), dziwne, że w czwartek lekarz bez oporów zbadał.. Wiek się zgadza 7w6d. Termin porodu 28.02/1.03 więc jestem w rozkroku między lutówkami a marcówkami nadal Na 15 wracam do kliniki na wizytę do prowadzącej.
Anna25 ja nadal plamię lekko, ale wszystko jest ok więc się nie martwię. Widocznie taka nasza "uroda". Na dzisiejszym usg też nie dopatrzyła przyczyny, z resztą podkosmówkowych i tak nie widać.
Anna25 ja nadal plamię lekko, ale wszystko jest ok więc się nie martwię. Widocznie taka nasza "uroda". Na dzisiejszym usg też nie dopatrzyła przyczyny, z resztą podkosmówkowych i tak nie widać.
Hej dziewczyny podczytuje was ale jakiś miałam mały kryzys i nie odzywałam się , nie wiem dół mnie dopadł, na ryk mnie wzięło - później jeszcze winna się czułam bo mój mały przyszedł żeby się zapytać co mi jest (ma 3 lata) - to sobie myślę Jezu żeby takie jaja się działy w tej ciąży ze rycze nie wiem.czemu. a mały na to patrzy. I jeszcze się gorzej czułam hehe, a dziś oglądając usg mały się mnie zapytał czy kupimy - pokazując na dzidzie - powiedziałam ze nie kupimy tylko dostanie w prezencie ale się usmiałam (tym bardziej ze wiedział co ogląda hihi)
Anna- dobrze ze lekarz ostrzegł i wiesz od czego plamienie , odpoczywaj I oby plamienie szybko przeszło .
Emma -podziwiam Cię ze chce się taki kawał jechać jeszcze w bliźniaczej ciąży
Alaola- ojej teściowa chyba niedoceniana się już czuje . Trzymam kciuki za badanie ,
Misia-A - współczuję ci tej jazdy ale dotarlas jakoś to będzie , a ponoć szybciej się wraca hehe .
Pola - moja koleżanka z pracy rodziła bliźniaki naturalnie - w szoku byłam ! Jeden poród po drugim ja bym chyba nie dała rady, co prawda szybko urodziłam i SN ale myślałam że nie dam rady tego jednego a co dopiero dwa np.minuta po minucie czy coś .
Asia- ja żadnej wizyty nie miałam. Dopochwowo od czasu ciąży - ale wszystko wyłapał ładnie głowica zewnetrzna wiec nie było potrzeby , trzymam kciuki za wizytę
Witam nowe mamy
U nas taki ukrop 40 stopni wczoraj , myślałam że zejde w domu miałam 29 z oknami otwartymi , ale słońce u nas prosto w okna a szyby od sufitu do ziemi w obu pokojach, wiec masakra , dziś jedziemy nad morze trochę bryzki złapać
Współczuję wam dziewczyny mdłości
ja podobnie ... niestety :/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Anna- dobrze ze lekarz ostrzegł i wiesz od czego plamienie , odpoczywaj I oby plamienie szybko przeszło .
Emma -podziwiam Cię ze chce się taki kawał jechać jeszcze w bliźniaczej ciąży
Alaola- ojej teściowa chyba niedoceniana się już czuje . Trzymam kciuki za badanie ,
Misia-A - współczuję ci tej jazdy ale dotarlas jakoś to będzie , a ponoć szybciej się wraca hehe .
Pola - moja koleżanka z pracy rodziła bliźniaki naturalnie - w szoku byłam ! Jeden poród po drugim ja bym chyba nie dała rady, co prawda szybko urodziłam i SN ale myślałam że nie dam rady tego jednego a co dopiero dwa np.minuta po minucie czy coś .
Asia- ja żadnej wizyty nie miałam. Dopochwowo od czasu ciąży - ale wszystko wyłapał ładnie głowica zewnetrzna wiec nie było potrzeby , trzymam kciuki za wizytę
Witam nowe mamy
U nas taki ukrop 40 stopni wczoraj , myślałam że zejde w domu miałam 29 z oknami otwartymi , ale słońce u nas prosto w okna a szyby od sufitu do ziemi w obu pokojach, wiec masakra , dziś jedziemy nad morze trochę bryzki złapać
Współczuję wam dziewczyny mdłości
ja podobnie ... niestety :/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Fanka BB :)
U mnie dziś tez dół... wczoraj zwrzeszczałam Alkę i M o pierdoły...
Zjeść nic nie mogę, więc na obiad zaserwowałam sobie tosty. Młoda obiad u babci, a dla M mam ziemniaki ze schabowym - będzie zadowolony.
A no i czeka mnie wizyta u dentysty, bo wygląda na to że mi się postanowił zrobić ubytek:/
Zjeść nic nie mogę, więc na obiad zaserwowałam sobie tosty. Młoda obiad u babci, a dla M mam ziemniaki ze schabowym - będzie zadowolony.
A no i czeka mnie wizyta u dentysty, bo wygląda na to że mi się postanowił zrobić ubytek:/
sojnabig
Z tym wstretem do mięsa wiem co czujecie. Mi na samą myśl o takim smażonym albo pieczonym mocno doprawionym mięsie, szczególnie kurczak, wszystko staje w gardle. Dlatego dziś na obiad barszcz ukrainski i naleśniki z dżemem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia3003
Podziwiam Was laski za gotowanie. Mój Kochany wczoraj zupę gulaszowa gotował, mieso mnie tak modliło jak poczułam masakra.. ja nawet myśleć o jedzeniu nie mogę.
Czekam w poczekalni u gin. prawie śpię i znów przede mną matka typu wariatka siedzi o gada pierdoly aż ją na zewnątrz słychać... OMG.
Czekam w poczekalni u gin. prawie śpię i znów przede mną matka typu wariatka siedzi o gada pierdoly aż ją na zewnątrz słychać... OMG.