reklama
Ellie123
Fanka BB :)
Ja rowniez witam nowe mamusie serduszko mojego malenstwa uslyszalam na pierwszej wizycie, ale ja bylam bardzo pozno bo dopiero w 9 tc ( z mojej winy jak dzwonilam po lekarzach to dawali mi terminy na pazdziernik i tylko w jednym miejscu spytali sie czy jestem w ciazy i okazalo sie ze jak ktos jest w ciazy to terminy sa tylko trzeba powiedziec ) na drugiej wizycie w 11 tc tez sluchalam serduszka Troche czytalam o porodach i sa tak podzielone opinie co do naturalnego i cc zw nie wiem co jest lepsze i jedno i drugie boli
Misia-A
Hej hej! Jesteśmy pod Zakopanem. Tak jak mówiłam i tak jak mi się wydawało podróż pociągiem to była masakra! Mało miejsca, ciasno nie ma jak się ułożyć. Masakra po prostu i jeszcze strasznie długo + godzinne opóźnienie.... Tak mnie mdlilo w tym pociągu... Bo brzuch ciągle scisniety i w ogóle:-( teraz dopiero wstałam ale w ogóle nie czuje sie wyspana. Spalabym dalej... ;-) no i mam wzdęcia:-(
Ogólnie na razie mi się nie podoba bo nie czuje sie wypoczeta żeby cokolwiek zwiedzać ;-) ble...
Pozdrawiam!
Ps. Zasięg w tej dziurze to jest tylko pod sufitem ostatniego piętra.... :-/
Ja też miałam w 1 ciąży cc z przyczyn nagłych i też słyszałam że teraz mogę wybrać. Podobno jakieś oświadczenie się pisze bo teraz nie chcą brać odpowiedzialności za problemy prz sn jeśli wcześniej już się takie pojawily. Ale muszę się spytać mojego lekarza bo zapomniałam ostatnio. Ja bym się jednak tez zdecydowała na cc. 12 godzin próbowałam sn i późniejszy ból po cc to było nic ;-) najgorzej ciągnie jak się kicha. Ale reszta jest do zniesienia :-)
Ogólnie na razie mi się nie podoba bo nie czuje sie wypoczeta żeby cokolwiek zwiedzać ;-) ble...
Pozdrawiam!
Ja też miałam w 1 ciąży cc z przyczyn nagłych i też słyszałam że teraz mogę wybrać. Podobno jakieś oświadczenie się pisze bo teraz nie chcą brać odpowiedzialności za problemy prz sn jeśli wcześniej już się takie pojawily. Ale muszę się spytać mojego lekarza bo zapomniałam ostatnio. Ja bym się jednak tez zdecydowała na cc. 12 godzin próbowałam sn i późniejszy ból po cc to było nic ;-) najgorzej ciągnie jak się kicha. Ale reszta jest do zniesienia :-)
Ostatnia edycja:
Hej hej! Jesteśmy pod Zakopanem. Tak jak mówiłam i tak jak mi się wydawało podróż pociągiem to była masakra! Mało miejsca, ciasno nie ma jak się ułożyć. Masakra po prostu i jeszcze strasznie długo + godzinne opóźnienie.... Tak mnie mdlilo w tym pociągu... Bo brzuch ciągle scisniety i w ogóle:-( teraz dopiero wstałam ale w ogóle nie czuje sie wyspana. Spalabym dalej... ;-) no i mam wzdęcia:-(
Pozdrawiam!
biedaku my to mamy los z naszymi brzuchami ...oby Ci się udalo chociaz troche wypoczac .. gory sa piekne .. ja tez jestem na wyjezdzie do soboty ale przez to ze czuje sie kiepsko nie umiem tak do konca cieszyc sie tym wyjazdem. .
ja mialam wszystkie porody naturalne ale teraz bede walczyć o cc nie wyobrazam sobie rodzic naturalnie bliźnięta. .
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a u mnie znow plamienie wczoraj, na szczescie od rana juz tylko troche i jasnobrazowe
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Asia nie ide, bo mnie lekarz uprzedzil, ze to sie moze powtorzyc- mam zrosty pooperacyjne i problem z kosmowka w tych miejscach, do tego krwiak... Mialam jednak nadzieje, ze jak 2 tyg sie nie powtorzyly, to tak zostanie.
sojnabig
Asia3003 - raczej będziesz miała jeszcze dopochwowe, u mnie na prenatalnych niestety też tak musiało być bo dzidzia jest bardzo głęboko usadowiona i głowica przez brzuch nie dawała rady
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Misia-A my też wybieramy się do Zakopanego za dwa tygodnie planuję podróż samochodem, ale też obawiam się jak to zniosę, bo mam nadal ciągle mdłości i wymioty bleee mój lekarz nie był tym pomysłem zachwycony, mówi że daleko i ciąża bliźniacza i że mam uważać...ale ja tak kocham to miejsceHej hej! Jesteśmy pod Zakopanem. Tak jak mówiłam i tak jak mi się wydawało podróż pociągiem to była masakra! Mało miejsca, ciasno nie ma jak się ułożyć. Masakra po prostu i jeszcze strasznie długo + godzinne opóźnienie.... Tak mnie mdlilo w tym pociągu... Bo brzuch ciągle scisniety i w ogóle:-( teraz dopiero wstałam ale w ogóle nie czuje sie wyspana. Spalabym dalej... ;-) no i mam wzdęcia:-(
Pozdrawiam!