reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Magdziocha ja też jestem z Siedlce,tak jak Ty czemu tak szybko 2 usg?

Ooo super ! :-) :) do jakiego gin chodzisz ? Ja będę miała drugie USG już poniewaz za 1 razem poszłam do mojej gin żeby mi dała luteinę na podtrzymanie ale zrobiła mi też USG wtedy i był pęcherzyk 2mm więc zapisała mnie na 9 czerwca bo wtedy powinno już być widac zarodek z tętnem

Na nast.tydzień dopiero,pewnie do Korniluka,bo chce w wojewódzkim rodzic,Ty do Wojcikowskiej chodzisz?

Chciałam do Sprawki ale nie mogłam się przez tydzień do niego dodzwonić więc zapisałam się do Izabelli Kamont - ona też w wojewódzkim pracuje od niedawna

Mi właśnie też zależało znależć gina który pracuje w Wojewódzkim bo wiem że tam jest super opieka a ten Korniluk to prywatnie czy na NFZ ?

Prywatnie i na NFZ w poradni w szpitalu,ale tam co 3 miesiące przyjmuje,potem inni i tak wkoło. Sprawka też dobry lekarz,w poprzednich ciażach chodziłam do niego na usg.

Ostatnia edycja:
Ja dzis umowilam sie do swojego ginka na za tydzien w czwartek, to bedzie 5tyg i 4d, powiedzial ze powinno byc cos widac :-) mam nadzieje ze tak bedzie, ma dobry sprzet wiec moze sie uda :-) dzis mialam poerwsze mdlosci, ledwo wytrzymalam by nie obrz.... klientow :-/ a jak u Was?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Krczyca ja ogólnie nie przepadam za imbirem więc przy mdlosciach mogl by je tylko nasilic :-) w poprzedniej ciazy super dzialala na mnie woda z duza iloscia soku z cytryny, orzeźwiala i niwelowala taki dziwny posmak w buzi. Gdzie nie szlam zawsze musialam ja miec przy sobie :-) mam nadzieje ze w tej tez bedzie to na mnie dzialalo :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry