reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Asiczek jesteśmy w tym samym wieku gratuluję terminu ślubu nie musicie zmieniać chyba że chcesz urodzić jako żonaChyba i ja do Was powoli dołączę.. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreseczki tak na Dzień Dziecka do tej pory jestem w szoku i nie mogą w to uwierzyć. Nie wiem jak sobie poradzimy, ślub mamy zaplanowany na lipiec 2017...Dzieci były w planach, ale zdecydowanie później jednak widać miało być inaczej. Ja mam 22 lata, właśnie kończę 3 rok studiów.. Myślicie, że to za wcześnie? Takich reakcji spodziewam się od moich bliskich.. Objawów narazie żadnych, poza bolącymi piersiami, wizytę mam 9 czerwca.. Pozdrawiam Was wszystkie !
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Anetka ja biorę Falvit Mama i kwas dodatkowyAirfix ile czasu minie od pierwszej bety jak idziesz druga jutro robić?
Jakie witaminy bierzecie ?czy tylko kwas foliowy?
Airfix ja jutro idę na bete i progesteron żeby wiedzieć jak się ma
Anetka 48h minie od pierwszej No zobaczymy. To jest ciąża po 5 latach staran z przerwami i 6 wczesnych poronieniach i wyjątkowo dobrze się czuje terazAirfix ile czasu minie od pierwszej bety jak idziesz druga jutro robić?
Jakie witaminy bierzecie ?czy tylko kwas foliowy?
Ja biorę tylko kwas foliowy, dziś kupiłam multivitamine zwykła o ten brak apetytu i szukam witamin bez jodu.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :* raczej nie będziemy już nic zmieniać, niech będzie tak jak miało być, bo wszystko zarezerwowane widzisz, mi się wydaje że to tak wcześnie, chociaż wiem że są i młodsze mamy. mam tylko nadzieję że wszystko się jakoś ułoży i rodzinka w miarę to przyjmie i zaakceptujeAsiczek jesteśmy w tym samym wieku gratuluję terminu ślubu nie musicie zmieniać chyba że chcesz urodzić jako żona
Kruczyca
Asiczek wiek super na dziecko jesteście dorośli a przecież i tak chcecie założyć rodzinę na pewno wszyscy się ucieszą a nawet jak nie to róbcie tak żebyście Wy byli szczęśliwi bo wszystkim się nie dogodzi
Peri - super wyglądał Wasz ślub , zazdroszczę - jak w filmie ,
Magdziocha- ale podpada ten twój mąż, że też tak się naraża Tobie hehe . Masakra z taką praca ze ciągle opiłki w oczach - biedny.
Marzycielkaaa- szczerze powiem ze nie wiem czy nie za szybko, mam nadzieję że coś zobaczysz ale nie raz te kilka dni robi różnicę , trzymam kciuki , w poprzedniej ciąży na mnie działała Cola, łyczek i po sprawie , tylko niestety niezdrowa twój sposób zdrowszy
Airfix - no w końcu zawitalas , jak zobaczyłam twój skok temp to od razu wiedziałam że będziesz na lutowkach hehe . U mnie masakra z samopoczuciem, chyba autem przestanę jeździć bo się nie czuje ze mam jaki kolwiek refleks hah, a jakie witaminy kupiłaś bez jodu?
Asiczek - witaj , wiec wszytskiego najlepszego na dzień dziecka dostałaś od swojej fasolki hihi , ale prezent . Witaj w klubie tez mam ślub zaplanowany na lipiec my chyba przesuniemy go (nie wiemy jeszcze w którą stronę ) . Najważniejsze że chcieliście być razem, a dziecko to mały cud i nigdy nie czuje się ze to jest właściwy moment , zawsze jest coś, studia praca, wycieczki , zdrowie , kredyty - zawsze ! Napewno dasz rade i ogarniesz wszytsko
Anetka - ja biorę kwas foliowy plus witaminy dla ciężarnych pregnacare,
Swoją drogą naskrobałyscie ze hoho, ja dzis z małym pielgrzymka , plac zabaw, rower piłka hulajnoga, zakupy, pierdoły - jeszcze mi cyrki odstawiał dobrze że W. Daje rade I pomaga dużo bo mnie coś plecy bolą masakrycznie a to przecież jeszcze ciąża bez balastu z przodu - aż się boję co będzie później - dziś czuje się nadmuchana ostro buahha
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Magdziocha- ale podpada ten twój mąż, że też tak się naraża Tobie hehe . Masakra z taką praca ze ciągle opiłki w oczach - biedny.
Marzycielkaaa- szczerze powiem ze nie wiem czy nie za szybko, mam nadzieję że coś zobaczysz ale nie raz te kilka dni robi różnicę , trzymam kciuki , w poprzedniej ciąży na mnie działała Cola, łyczek i po sprawie , tylko niestety niezdrowa twój sposób zdrowszy
Airfix - no w końcu zawitalas , jak zobaczyłam twój skok temp to od razu wiedziałam że będziesz na lutowkach hehe . U mnie masakra z samopoczuciem, chyba autem przestanę jeździć bo się nie czuje ze mam jaki kolwiek refleks hah, a jakie witaminy kupiłaś bez jodu?
Asiczek - witaj , wiec wszytskiego najlepszego na dzień dziecka dostałaś od swojej fasolki hihi , ale prezent . Witaj w klubie tez mam ślub zaplanowany na lipiec my chyba przesuniemy go (nie wiemy jeszcze w którą stronę ) . Najważniejsze że chcieliście być razem, a dziecko to mały cud i nigdy nie czuje się ze to jest właściwy moment , zawsze jest coś, studia praca, wycieczki , zdrowie , kredyty - zawsze ! Napewno dasz rade i ogarniesz wszytsko
Anetka - ja biorę kwas foliowy plus witaminy dla ciężarnych pregnacare,
Swoją drogą naskrobałyscie ze hoho, ja dzis z małym pielgrzymka , plac zabaw, rower piłka hulajnoga, zakupy, pierdoły - jeszcze mi cyrki odstawiał dobrze że W. Daje rade I pomaga dużo bo mnie coś plecy bolą masakrycznie a to przecież jeszcze ciąża bez balastu z przodu - aż się boję co będzie później - dziś czuje się nadmuchana ostro buahha
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Asiczek Kochana to jest najlepszy wiek na dziecko,też tyle samo miałam kiedy byłam w ciazy z synkiem potem zawsze będzie czas na to drugie maleństwo bo pierwsze sie odchowa.
Miciur-ka Ja kupilam wczoraj najzwyklejsza multiwiramine w Biedronce,sięgnęłam ręką,sprawdziłam czy jodu nie ma i wzięłam. Bo ileż można nie jeść. A wiem ze są w aptece jedne,jedyne bez jodu dla kobiet w ciazy; ok 50zł kosztują, ale zabij mnie mam pustkę w głowie co do nazwy. Poszukam na wolnej chwili. O mój W. też zaczął pomagać więcej, choć do niego chyba nie dociera bardzo jeszcze i zupełnie nie wie po co mam jechać na wizytę akurat 16-tego,a czemu nie teraz. Krzyż mnie czasem strasznie pobolewa i już wiem ze będzie ciężko potem bo ja z nim mam problemy po pierwszej ciąży.
Miciur-ka Ja kupilam wczoraj najzwyklejsza multiwiramine w Biedronce,sięgnęłam ręką,sprawdziłam czy jodu nie ma i wzięłam. Bo ileż można nie jeść. A wiem ze są w aptece jedne,jedyne bez jodu dla kobiet w ciazy; ok 50zł kosztują, ale zabij mnie mam pustkę w głowie co do nazwy. Poszukam na wolnej chwili. O mój W. też zaczął pomagać więcej, choć do niego chyba nie dociera bardzo jeszcze i zupełnie nie wie po co mam jechać na wizytę akurat 16-tego,a czemu nie teraz. Krzyż mnie czasem strasznie pobolewa i już wiem ze będzie ciężko potem bo ja z nim mam problemy po pierwszej ciąży.
Peri86
Zaciekawiona BB
Asiczek, mi tez sie zdaje, ze to dobry wiek. Wszystko sie ulozy [emoji4] rodzina jak nie bedzie na poczatku zadowolona, to potem to sie zmieni.
Mnie dzisiaj mdli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dzisiaj mdli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ayran
Asiczekk Ja miałam 23 lata jak zaszłam w ciąże z Hanią i nie żałuję, szybko będziemy miały z głowy pieluchy Studia to trochę problem.... Masz inżynierskie czy licencjat? Skończysz pierwszy stopień i zrobisz sobie przerwę, albo odrazu zaczniesz zaocznie, nie ma tragedii Masz blisko rodzinę? będzie miał kto wam pomóc? Ja akurat kończyłam inżynierkę w ciąży, ale nie miałam zamiaru kontynuować. Trochę dało nam to w kość że mieszkamy daleko od rodziny, cieżko było na początku jakoś się wyrwać z domu, podrzucić dziecko babci i pojść na jakiś wieczór ze znajomymi. Ale na szczęście moje koleżanki też szybko dorobiły się dzieci i z trybu wieczornego piwka przeszliśmy w tryb rodzinnych spotkań w dzień.
Ja biorę narazie tylko kwas foliowy.
Ja biorę narazie tylko kwas foliowy.