reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ewelina- może brak objawów to tym razem dobry objaw, wiadomo że się przejmujesz przez wcześniejsze przeżycia ale myśl pozytywnie , na objawy tez jeszcze czas ponoć nasilają się koło 7-8 tydzień. Także może wszytsko przed Tobą ;)

Kruczyca -wiesz ja dużo juz mam.bo synek jeszcze jednak mały , właśnie miałam sprzedawać jego spacerówke i łóżeczko bo juz nie używaliśmy, a tu proszę - się śmieje do W. Że chyba nas Fasolka uslyszala ;) . Hihi. Ja nie chce wszystkiego na raz kupić bo my kredyt chcemy szybko brać i musimy oszczędzać , wiec po trochu co miesiąc , nasza historia trohe bardziej skomplikowana bo pierwsze dziecko nie jest nasze wspólne , dlatego boję się reakcji mamy , bo z tamtym byłam 8 lat i mnie zdradził jak byłam w ciąży ślubu nie mieliśmy (miał być ale nie doszło do skutku) , a teraz bez ślubu i mama mówiła żebyśmy czekali na po ślubie - chociaż W. To jestem pewna że stanie na wysokości zadania bo widzę jak sie zachowuje z małym . Który no jakby nie patrzeć nie jest jego biologicznym synem

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie sobie zrobiłam, Ale chyba hormony buzuja bo każdy kto się na mnie spojrzy mam ochotę go zniszczyć a co dopiero jak się odezwie :p

Sojnabig- bo to jest ala pms żeby facetom łatwo nie było hahah, no i żeby nie zapomnieli hahhaha :D .

A ja znowu płacze, na byle co już mi się na łzy zbiera hahhahah , jak w takiej dobrej komedii ,

Powiedziałam siostrze właśnie i się śmieje ze zaszalelismy na całego hehe

Sojnabig- bo to jest ala pms żeby facetom łatwo nie było hahah, no i żeby nie zapomnieli hahhaha :D .

A ja znowu płacze, na byle co już mi się na łzy zbiera hahhahah , jak w takiej dobrej komedii ,

Powiedziałam siostrze właśnie i się śmieje ze zaszalelismy na całego hehe

Moja siostra to miała takie humorki, że nie szło z nią pogadać... Masakra, każdy był dla niej mega miły a ona potrafiła tak dowalić, że żyć się odechciewało ;p

Ewelina, u mnie narazie też brak objawów, poza tym ze tak jak Miciur-ka - zrobiłam się jakaś płaczliwa :D Dzisiaj poryczalam się 3 razy na reklamie euro2016 ! xD Raz jak ją oglądałam, raz jak opowiadałam o tym mężowi, i trzeci raz jak mu puściłam na yt. żeby mu pokazać że na czymś takim rycze :D :D

Miciur-ka To trafił ci się fajny facet, że stanął na wysokości zadania i razem wychowujecie Twojego synka :) Przykre ze poprzedni coś takiego ci odwalił :/ Aż nie do opisania co myślę o facetach zdradzających/zostawiających kobietę w ciąży.
Fajnie że powiedziałaś siostrze ;) Może jakiś mały szybki ślub? :D Na moim poprzednim forum ciążowym było ich dosyć sporo ;)

Co do kawy to ja będę piła sobie jakąś jedną normalną dziennie, ale że piłam zwykle dziennie 3-4 to kupię sobie bezkofeinową. Mam inkę ale jednak to nie to samo :)

Ayran- nie widziałam reklamy euro2016 - ale skoro ty ryczalas to lepiej mi jej nie widzieć bo pewnie to samo będzie hah, :D

Co do ślubu to my juz po zareczynach w styczniu i data ślubu byla na lipiec 2017, to albo weźmiemy planowo albo przyspieszymy, tylko narazie W. Będzie kredyt brał wiec nie możemy, czekamy na po kredycie ;).

My dopiero co po slubie. 22.04.2016 [emoji4] wzielismy slub w tajemnicy, tylko we dwoje na plazy na Dominikanie [emoji4]

Ja tez jestem rozdrazniona i placzliwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A nam 22.04 minelo 10 lat po slubie [emoji1]
najlepszego [emoji1]

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Peri to tydzień po nas ;) my 16.04.16 w urodziny K :D
Co do kawy to adamed już parę lat temu wypuścił kawę dla mam z witaminami itp o różnych smakach. Zapomnialam jak się nazywa ale wiem że to z firmy adamed:)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Peri - my tez podobnie chcieliśmy sami gdzieś , i możliwe ze tak zrobimy tylko nie wiem czy nie będą mieli nam tego za złe, wiesz rodzina i w ogóle, a jak zarwagowali u Ciebie?

Anna- to niezły staż Wszytskiego Najlepszego :)

Do góry