reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kochane,a jak się czujecie? Ja mam od implantacji zgage której nie miałam nigdy,brak apetytu -wciskam na siłę w siebie jakiś serek,a to ciastko i tylko wodę pije :/ schudłam 2kg. Od rana do południa pojawiają się czasem mdłości ale takie chwilowe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane,a jak się czujecie? Ja mam od implantacji zgage której nie miałam nigdy,brak apetytu -wciskam na siłę w siebie jakiś serek,a to ciastko i tylko wodę pije :/ schudłam 2kg. Od rana do południa pojawiają się czasem mdłości ale takie chwilowe

U mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwo

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwo

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
O to u mnie piersi też dają się we znaki, są wrażliwe ale tylko dołem jakby pod spodem z boku:) przy synku były opuchnięte i bolesne całe. Roztargnienie i zapominalstwo- o tak :) i calutki czas bol jajników,najbardziej prawego. Jutro idę zrobić drugą bete-hcg i zobaczymy :)
Miłego wieczorku

reklama
Chyba i ja do Was powoli dołączę.. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreseczki :) tak na Dzień Dziecka :D do tej pory jestem w szoku i nie mogą w to uwierzyć. Nie wiem jak sobie poradzimy, ślub mamy zaplanowany na lipiec 2017...Dzieci były w planach, ale zdecydowanie później :) jednak widać miało być inaczej. Ja mam 22 lata, właśnie kończę 3 rok studiów.. Myślicie, że to za wcześnie? Takich reakcji spodziewam się od moich bliskich.. Objawów narazie żadnych, poza bolącymi piersiami, wizytę mam 9 czerwca.. Pozdrawiam Was wszystkie ! :)

Do góry