Też jestem za pozostaniem tutaj, tu jest bardzo fajna grupa dziewczyn
to ja tez zostaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak napisała Miciurka - to takie usg na którym lekarz mierzy przeziernosc karkowa i inne tam rzeczy, a Ty z racji wieku możesz dostać skierowanie takie jak ja - żeby krew pobrać jeszcze. tym wynikiem z krwi jest test pappa który określa czy Twój dzidziuś może być chory. Nie ma się co stresować zdrowe dzidzie mamyWitam, Jesteśmy terminem z 2 marca ale będę was podczytywać ponieważ może się tak zdążyć, że o luty zahaczę. :-)
Dziewczyny, Czytałam parę postów wyżej o waszej dyskusji na temat badań prenatalnych. Powiedzcie mi jak to wygląda? Wiem, że mnie to czeka na koniec sierpnia z racji 35 lat. Pozdrawiam.
czyżby jakiś facet Ci pod serduchem zagościł? ja takie mroczki miałam w ciąży z synkiemJa sobie dać rady nie mogę z moimi objawami - dziś mroczki przed oczami i mega mdłości , jestem na ulicy przysiadłam na murku zaraz tu zemdleje. .. albo co gorsza rzygne[emoji14]
chyba nie byłby zbyt zadowolony... ja mojemu to nawet o porodzie nie mogę wspomiećSłuchajcie dziś myślałam żeby mojemu poród na "żywo " pokazać co myślicie nie przestraszy się ?
macie juz ubrania ciazowe ?