reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Witam, Jesteśmy terminem z 2 marca ale będę was podczytywać ponieważ może się tak zdążyć, że o luty zahaczę. :-)
Dziewczyny, Czytałam parę postów wyżej o waszej dyskusji na temat badań prenatalnych. Powiedzcie mi jak to wygląda? Wiem, że mnie to czeka na koniec sierpnia z racji 35 lat. Pozdrawiam.
Tak jak napisała Miciurka - to takie usg na którym lekarz mierzy przeziernosc karkowa i inne tam rzeczy, a Ty z racji wieku możesz dostać skierowanie takie jak ja - żeby krew pobrać jeszcze. tym wynikiem z krwi jest test pappa który określa czy Twój dzidziuś może być chory. Nie ma się co stresować :) zdrowe dzidzie mamy

Miciur-ka Oj dziś kakao było w drodze wyjątku na śniadanie hehe ale potem już barszcz czerwony, paszteciki z ptysiami z adwokatem. Teraz chipsy z plackiem z toffi. Pycha;)

Japko84- hej , no w łaśnie tak jak Monsku mówi zawsze to jakieś info :) hihi , już Umówiona na wizytę ? Ja właśnie się będę umawiać tez juz na 3 d - w Polsce - lecimy za 4 tyg. :)

Pola77- ja kupiłam kilka bluzek a tak to stare niezastąpione leginsy

Airfix- jesteś chyba jedyna z nielicznych osób na forum która nie przekreciła mojego nicku na BB hahah[emoji14], ale sobie zestaw zaserwowałas dziś[emoji14]

Ja właśnie wróciłam z pizzy o jeny pycha :) ,

Sojnabig- biedny mąż traume przeżyje hehe

Słuchajcie dziś myślałam żeby mojemu poród na "żywo " pokazać co myślicie nie przestraszy się ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Też jestem za pozostaniem tutaj, tu jest bardzo fajna grupa dziewczyn:biggrin2:

jest jeszcze plus posiadania trojki lub wiekszej ilosci dzieci - karta duzej rodziny ja mam ogolnopolska i torunska , sporo korzystam i jest coraz wiecej przywilejow, czesto wyjscia np do teatru lalkowego, wejściówki na rozne kulturalne wydarzenia dla dzieci, tez znizki w niektórych sklepach...nawet dzis bo jestesmy na wyspie wolin bilety do wybiegu z zubrami taniej :-) cos sie zawsze skorzysta

Ja sobie dać rady nie mogę z moimi objawami - dziś mroczki przed oczami i mega mdłości , jestem na ulicy przysiadłam na murku zaraz tu zemdleje. .. albo co gorsza rzygne[emoji14]
czyżby jakiś facet Ci pod serduchem zagościł? ja takie mroczki miałam w ciąży z synkiem

Słuchajcie dziś myślałam żeby mojemu poród na "żywo " pokazać co myślicie nie przestraszy się ?
chyba nie byłby zbyt zadowolony... ja mojemu to nawet o porodzie nie mogę wspomieć

macie juz ubrania ciazowe ?

kupiłam sobie w lidlu za 15 zł dresy ciążowe... są cudowne. W spodniach sprzed ciąży już niestety nie zapnę guzika

Hejka, ja juz nosze ubrania ciazowe, w sumie moze tak bardzo nie potrzebuje ale czuje sie w nich dobrze nic mnie nie obciska :) dzisiaj musialam kupic tez bielizne bo robi sie troszke mala :) tylko nie wiem czy to dzidzius czy pizza... No ale caly czas tlumacze mojemu mezowi ze ona mnie do tego zmusza:) np. Przed ciaza nie lubilam slodyczy, nigdy nie kupilam sobie czekolady... Lubilam za to chipsy orzeszki itp.. A wczoraj pojechalam po napoleonke wczesniej kupilam czekolade i ciastka, wiec to pewnie moja dzidzia lubi :) U mnie juz 11 tc i 2 dni a ja ciagle zmeczona, dopiero rozumiem kobiety ktore braly zwolnienie w ciazy na samym poczatku..jak tu mozna pracowac jesli ciagle jest niedobrze, caly czas chce sie spac i czlowiek jest rozkojarzony.. Oststnio wsiadlam do samochodu i zamiast do tylu wycofac to pojwchalam do przodu...cale szczescie ze w nic nie uderzylam..

Ellie123 - masz to samo co ja... Nigdy nie jadłam słodyczy jak zjadłam kostkę czekolady raz na miesiąc to święto było a teraz nie wyobrażam sobie dnia bez czegoś słodkiego. Z autem też, wczoraj jeździliśmy po mieście po sklepach to albo po wysepkach albo środkiem ulicy albo zaparkowalam centralnie w ogromnej kałuży, no nie nadawalam się do jazdy ani trochę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka jak się nie boisz, że chłop dostanie obrzydzenia i do końca Waszego pożycia małżeńskiego koniec z seksem to mu zpauść ten poród.

Ja mam ciążowe, ale w sumie to nic na mnie nie pasuje. Za niecały miesiąc wyrzuci mnie napewno, więc ciążowe bd ok.
Za kółko to aj nawet nie siadam. Mam prawo jazdy od ponad pół roku i w ogóle rzadko jeździłam, a teraz się boję, że czegoś nie zauważe albo zwymiotuje na środku skrzyżowania.

Do góry