reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja jeszcze chodzę w swoich ubraniach sprzed ciąży, nawet dzinsy są ok chociaż 3 kg już przytyłam a to dopiero 11 tydzień, w poprzedniej ciąży do 14 nie przytyłam nic, widać każda ciąża inna:)

reklama
Pola rozumiem Cię, ja też bym już chciała czuć się normalnie, ale zastanawiam się czy w ciąży to w ogóle możliwe:errr:. Ja po porodzie też złapię się na kartę dużej rodziny:) rozważasz poród sn??? Ja jestem po jednym cc i mam nadzieję że z bliźniętami nikt mnie do rodzenia samej nie będzie zmuszać:confused: poza tym córkę próbowałam rodzic sama przez 20 godzin i wspominam to jako wielką traumę.... na samą myśl o sn mam dreszcze, chociaż wiem że każda z nas jest inna, moja koleżanka urodziła niedawno swoje drugie dziecko w 1h20min bez nacięcia, więc jak widać da się:)

ja rodzilam naturalnie i nie bylo zle , jezeli tak mozna wogole powiedziec o porodzie:no2:, wprawdzie liczylam ze trzeci porod to bedzie pikus i nie zdaze dojechac do szpitala :happy: ale nic z tego swoje musialam przemeczyc ale teraz licze na cc koniecznie! !, tylko pytalam moja gin i ona mi powiedziała ze jak dzieci sa dobrze ułożone to moga kazać rodzic naturalnie ale jak zobaczyla moja przestraszona mine to powiedziała ze cos zaradzimy wiec licze na nią ze w razie co jakoś mi pomoże, ona niestety nie pracuje w szpitalu - u mnie jest jeden z porodowka- ale zna tych lekarzy . .jeszcze nie ma co się martwić

a ostatnio mocno rozbawil mnie jeden wpis - wiecie czemu kobieta ma bóle porodowe? , żeby wiedziala jak czuje się jej mąż jak jest przeziębiony..:wink:.akurat do mojego pasuje jak ulał

Pola Twój szpital nadaje się do rodzenia bliźniąt?? Lekarz mi powiedział że bliźnięta należy rodzić w szpitalu ze stopniem referencyjnosci co najmniej 3, więc bliźnięta muszę urodzić w tym samym szpitalu co córkę:no: a myślałam że tym razem będzie prywatnie przyjemnie .... cóż taki psikus losu :biggrin2:

Jak milo o obudzic sie bez zgagi :-D ale jak nie ma zgagi to chlop wkurzy :p
wciagnelam dwie bulki, bo jedna byla za malo :-/
i wrocilam do lozka, bo moj chlop zachowuje sie jakby mial w domu obloznie chora :-/

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna- Ty bez zgagi a ja z przeogromnym bólem szyi, w nocy chyba naciagnelam mięsień. I łeb ani w te ani we w te, no nie ruszę nim totalnie. A w aptece mi powiedzieli ze żadnych maści ani plastrów nie wolno mi używać czyli generalnie zaraz zejdę z bolu ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) podczytuję nieśmiało od kilku dni i udało mi się ogarnąć 259 stron :) Jeżeli można jeszcze dołączyć ... w obecnej chwili 10 tydz termin 10.02.2017 i mam nadzieję że dotrwamy do lutego. Jestem po 4 ciążach ale niestety wszystkie zakończone aniołkami więc mam nadzieję że tym razem się uda aczkolwiek strach chyba silniejszy i czasami ciężko o pozytywne myślenie :)

Hej :) podczytuję nieśmiało od kilku dni i udało mi się ogarnąć 259 stron :) Jeżeli można jeszcze dołączyć ... w obecnej chwili 10 tydz termin 10.02.2017 i mam nadzieję że dotrwamy do lutego. Jestem po 4 ciążach ale niestety wszystkie zakończone aniołkami więc mam nadzieję że tym razem się uda aczkolwiek strach chyba silniejszy i czasami ciężko o pozytywne myślenie :)

Witaj Densik. Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pola Twój szpital nadaje się do rodzenia bliźniąt?? Lekarz mi powiedział że bliźnięta należy rodzić w szpitalu ze stopniem referencyjnosci co najmniej 3, więc bliźnięta muszę urodzić w tym samym szpitalu co córkę:no: a myślałam że tym razem będzie prywatnie przyjemnie .... cóż taki psikus losu :biggrin2:

w Toruniu jest tylko jeden szpital wojewodzki i tam obsluguja wszystkie porody , u nas nawet nie ma opcji prywatnie najwyzej w Bydgoszczy ...wiec jestem skazana na nasz szpitalik ale plus jest taki ze mieszkam b blisko i jezeli utkne przed porodem ( chcialabym nie, bardzo ) to rodzinka bedzie miala do mnie blisko

witaj Densik trzymam kciuki zeby tym razem bylo dobrze

reklama
Czy mialyscie tak ze lekko krwawilyscie, piersi przestaly Was bolec a mimo to ciaza sie utrzymala? Chyba juz nie mam nadziei...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoł pisalam Ci na marcówkach chyba, ja krwawiłam i to silnie przez jakiś czas, trwa to od tygodnia na przemian z plamieniami, dwa usg potwierdziły, że z ciążą ok i serduszko pika. Krwawienie to nie zawsze poronienie. Poczytaj moje posty z ubiegłego tygodnia ;)

Do góry