reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ale sobie roboty dzisiaj narobiłam... ;-)
Miałam stać z ziemniakami na rynku od rodziny ze wsi ale zimno mokro. Po 10 minutach już miałam dość a ludzi i tak nie było w taką pogodę...wymyśliłam ze zrobie zdjecie ziemniakow z dowozem do domu i wrzuciłam w internet :-D. Po pół h miałam już tyle sms na kom się rozladowal z wrażenia i ziemniaki się już skońcZyły...hahaha

Miciur-ka jak dołączyć do grupy na fb?

Hej hej ☺ u mnie dziś zaczyna się chyba 12 tydzień☺ czytuję Was codziennie ale jakoś nie mam weny na podpisywanie. Co do FB to uważam że tu jednak jest bardziej anonimowo. Na FB mam w łaściwie osoby które w przeważającej ilości znam ososobiście. Jakioś nie uśmiecha mi się podawanie wszystkim imienia i nazwiska albo pokazywanie zdjęć i miejsca zamieszkania, dlatego zostaję na forum. Ewentualnie proponuję z czasem zorganizować grupę zamkniętą do zdjęć itp.
Proponowałabym jeszcze zorganizować że dwie moderatorowi tylko nie wiem jak

Misia-A :wysłałam. Ci na priv detale jak dołączyć :)
Hihi się usmiałam z twojego pomysłu o ziemniakach :D nie ma to jak moc internetu :)

Airfix - jak tam dziś samopoczucie ? Dalej serki wcinasz :) ?

Eveee- podziwiam za brak fb teraz rzadko kto nie ma ;) , chociaż mój W. Tez zrezygnował juz dawno a ja mam ale rzadko wchodzilam teraz częściej tak poczytać ci tam mamuśki piszą :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Misia-A :wysłałam. Ci na priv detale jak dołączyć :)
Hihi się usmiałam z twojego pomysłu o ziemniakach :D nie ma to jak moc internetu :)

Airfix - jak tam dziś samopoczucie ? Dalej serki wcinasz :) ?

Eveee- podziwiam za brak fb teraz rzadko kto nie ma ;) , chociaż mój W. Tez zrezygnował juz dawno a ja mam ale rzadko wchodzilam teraz częściej tak poczytać ci tam mamuśki piszą :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż miał może chwilę parę lat temu, a ja miałam dość długi czas, ale w końcu się zdecydowałam i zdezaktywowałam i dobre pół roku już nie mam. I dobrze mi z tym! :)

Ja mam na fb tylko takie "robocze" konto, ktore wlasciwie musialam zalozyc, ale prawie nie uzywam.
Wiecie co? Dzis mdlosci jakby mniejsze (tfu tfu) i jakas barzdiej z energia, nawet wyprasowalam gore prania, zeby miec spokoj, zwlaszcza, ze urlop sie konczy i do pracy od pon. Dzisiaj tez zaatakowalam moja hormonalnie pryszczata twarz zielona glinka, ale nie widze,zebym popiekniala :p

reklama
Monsku mi mdłości przeszły już praktycznie całkowicie ale cera i włosy pozostawiają wiele do życzenia. Wczoraj to nawet zauważyłam na głowie taki placek bez włosów całkowicie łysy na szczęście mały i nie widoczny pod innymi słowami ale zaczynam się martwić

Do góry