reklama
Misia-A
Fanka BB :)
Ale sobie roboty dzisiaj narobiłam... ;-)
Miałam stać z ziemniakami na rynku od rodziny ze wsi ale zimno mokro. Po 10 minutach już miałam dość a ludzi i tak nie było w taką pogodę...wymyśliłam ze zrobie zdjecie ziemniakow z dowozem do domu i wrzuciłam w internet . Po pół h miałam już tyle sms na kom się rozladowal z wrażenia i ziemniaki się już skońcZyły...hahaha
Miciur-ka jak dołączyć do grupy na fb?
Miałam stać z ziemniakami na rynku od rodziny ze wsi ale zimno mokro. Po 10 minutach już miałam dość a ludzi i tak nie było w taką pogodę...wymyśliłam ze zrobie zdjecie ziemniakow z dowozem do domu i wrzuciłam w internet . Po pół h miałam już tyle sms na kom się rozladowal z wrażenia i ziemniaki się już skońcZyły...hahaha
Miciur-ka jak dołączyć do grupy na fb?
eveee
Moderatorka
Miciur-ka, trzymam kciuki za wizytę!!
Ja nie mam fb, więc na pewno stąd nie ucieknę...
Ja nie mam fb, więc na pewno stąd nie ucieknę...
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Hej hej ☺ u mnie dziś zaczyna się chyba 12 tydzień☺ czytuję Was codziennie ale jakoś nie mam weny na podpisywanie. Co do FB to uważam że tu jednak jest bardziej anonimowo. Na FB mam w łaściwie osoby które w przeważającej ilości znam ososobiście. Jakioś nie uśmiecha mi się podawanie wszystkim imienia i nazwiska albo pokazywanie zdjęć i miejsca zamieszkania, dlatego zostaję na forum. Ewentualnie proponuję z czasem zorganizować grupę zamkniętą do zdjęć itp.
Proponowałabym jeszcze zorganizować że dwie moderatorowi tylko nie wiem jak
Proponowałabym jeszcze zorganizować że dwie moderatorowi tylko nie wiem jak
Misia-A :wysłałam. Ci na priv detale jak dołączyć
Hihi się usmiałam z twojego pomysłu o ziemniakach nie ma to jak moc internetu
Airfix - jak tam dziś samopoczucie ? Dalej serki wcinasz ?
Eveee- podziwiam za brak fb teraz rzadko kto nie ma , chociaż mój W. Tez zrezygnował juz dawno a ja mam ale rzadko wchodzilam teraz częściej tak poczytać ci tam mamuśki piszą
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Eveee- podziwiam za brak fb teraz rzadko kto nie ma , chociaż mój W. Tez zrezygnował juz dawno a ja mam ale rzadko wchodzilam teraz częściej tak poczytać ci tam mamuśki piszą
eveee
Moderatorka
Mój mąż miał może chwilę parę lat temu, a ja miałam dość długi czas, ale w końcu się zdecydowałam i zdezaktywowałam i dobre pół roku już nie mam. I dobrze mi z tym!Misia-A :wysłałam. Ci na priv detale jak dołączyć
monsku
Fanka BB :)
Ja mam na fb tylko takie "robocze" konto, ktore wlasciwie musialam zalozyc, ale prawie nie uzywam.
Wiecie co? Dzis mdlosci jakby mniejsze (tfu tfu) i jakas barzdiej z energia, nawet wyprasowalam gore prania, zeby miec spokoj, zwlaszcza, ze urlop sie konczy i do pracy od pon. Dzisiaj tez zaatakowalam moja hormonalnie pryszczata twarz zielona glinka, ale nie widze,zebym popiekniala
Wiecie co? Dzis mdlosci jakby mniejsze (tfu tfu) i jakas barzdiej z energia, nawet wyprasowalam gore prania, zeby miec spokoj, zwlaszcza, ze urlop sie konczy i do pracy od pon. Dzisiaj tez zaatakowalam moja hormonalnie pryszczata twarz zielona glinka, ale nie widze,zebym popiekniala
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Monsku mi mdłości przeszły już praktycznie całkowicie ale cera i włosy pozostawiają wiele do życzenia. Wczoraj to nawet zauważyłam na głowie taki placek bez włosów całkowicie łysy na szczęście mały i nie widoczny pod innymi słowami ale zaczynam się martwić