dzieki :-))))) z jednego testu wyszedl chlopiecElenna- czyli można nie wierzyć we wszelkie "zabobony" co do płci , ja np. Z synkiem tez piękna cera super samopoczucie i ciągnęło mnie tylko do pomarańczy, wmawiali dziewczynkę bo super cera itp. A wyszedł chłopak .
Eveee - dlatego chyba najbezpieczniej jeśli już o płeć chodzi to minimum na polowkowym się pytać jeśli ktoś chce wiedzieć, . A co do snow to mi się śniło ze mam na rękach dziewczynkę (zanim zaszłam w ciążę) i stwierdziłam ze jak się córka urodzi to się "obranduje czarownica" haha
Test z sody chyba zrobię z ciekawości[emoji14]
Edit:
Pola trzymam.kciuki za chociaż jednego chłopca - a co tam niech mąż i teść mają .
Właśnie tez bym chciała córkę żebym mogła tak jak ty chociaż pogadać kiedyś za x lat coś porobić , bo syn raczej pójdzie w swoją stronę chociaż zasady tu nie ma.nie raz syn bliżej mamy niż nie jedna córa
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
trzymam kciuki zebys juz nie miala takich sytuacji i zeby wszystko bylo dobrze z maluszkiemJa od wczoraj w szpitalu (plamienie i krwawienie), na szczęście z kropką wszystko ok, było usg, serduszko bije więc kamień z serca. Nikomu nie polecam takich atrakcji.
Elenna
Fanka BB :)
Wszystkozajęte trzymajcie się mocno z Maleństwem. I wracaj cie szybko cali i zdrowi do domku.
A i był temat, że od II trymestru mijają mdłości itp itd. Niestety mi w poprzedniej ciąży mdłości skończyły się w 16 tc a do żywych wróciłam w 18 tc. Mam nadzieje że tym razem bd szybciej.
A i był temat, że od II trymestru mijają mdłości itp itd. Niestety mi w poprzedniej ciąży mdłości skończyły się w 16 tc a do żywych wróciłam w 18 tc. Mam nadzieje że tym razem bd szybciej.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Wszystkozajete kciuki za Ciebie i Malenstwo!!!
Turluturlu-hej , zapomniałam się przywitać . Właśnie o to chodzi ze w 9 tyg każda płeć ma kikutka to równie dobrze może mieć córkę jak i syna , na polowkowym będziesz pewna co siedzi. U mnie 15 stopni mdłości, mój syn 3 letni mnie prowadza na tym pasku na rękę żebym się "nie zgubiła w domu" i mi pokazuje wszystko hah,
Ja sobie zrobię test z sody jak mi się zaxhce siku hah
Ja sobie zrobię test z sody jak mi się zaxhce siku hah
Klauduska
Wedlug testu Miciur-ki bedzie chlopczyk, a wedlug chińskiego dziewczynka. Czyli nic nie wiem, hehe. U nas tez okropna pogoda, ciagle leje. Nie wstalam jeszcze od rana z lozka i chyba dzisiaj spedze w nim caly dzien.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Klauduska- napewno to będziesz wiedziała dopiero jak się urodzi i trzymała na rękach hihi
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Baby online
A zobacz tu co wychodzi
A zobacz tu co wychodzi
Klauduska
Na tym robilam i wyszla dziewczynkaKlauduska- napewno to będziesz wiedziała dopiero jak się urodzi i trzymała na rękach hihi
A zobacz tu co wychodzi
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny, ale wiecie, że płeć determinuje plemnik a nie czas poczęcia i inne kwestie? To od chłopa zależy