reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Elenna- czyli można nie wierzyć we wszelkie "zabobony" co do płci , ja np. Z synkiem tez piękna cera super samopoczucie i ciągnęło mnie tylko do pomarańczy, wmawiali dziewczynkę bo super cera itp. A wyszedł chłopak :).

Eveee - dlatego chyba najbezpieczniej jeśli już o płeć chodzi to minimum na polowkowym się pytać jeśli ktoś chce wiedzieć, :) . A co do snow to mi się śniło ze mam na rękach dziewczynkę (zanim zaszłam w ciążę) i stwierdziłam ze jak się córka urodzi to się "obranduje czarownica" haha

Test z sody chyba zrobię z ciekawości[emoji14]

Edit:

Pola trzymam.kciuki za chociaż jednego chłopca - a co tam niech mąż i teść mają ;) :D .
Właśnie tez bym chciała córkę żebym mogła tak jak ty chociaż pogadać kiedyś za x lat coś porobić , bo syn raczej pójdzie w swoją stronę chociaż zasady tu nie ma.nie raz syn bliżej mamy niż nie jedna córa :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki :-))))) z jednego testu wyszedl chlopiec

reklama
Wszystkozajęte trzymajcie się mocno z Maleństwem. I wracaj cie szybko cali i zdrowi do domku.

A i był temat, że od II trymestru mijają mdłości itp itd. Niestety mi w poprzedniej ciąży mdłości skończyły się w 16 tc a do żywych wróciłam w 18 tc. Mam nadzieje że tym razem bd szybciej.

Wszystkozajete kciuki za Ciebie i Malenstwo!!!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Turluturlu-hej , zapomniałam się przywitać :). Właśnie o to chodzi ze w 9 tyg każda płeć ma kikutka to równie dobrze może mieć córkę jak i syna , na polowkowym będziesz pewna co siedzi. U mnie 15 stopni mdłości, mój syn 3 letni mnie prowadza na tym pasku na rękę żebym się "nie zgubiła w domu" ;) i mi pokazuje wszystko hah,

Ja sobie zrobię test z sody jak mi się zaxhce siku hah :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Wedlug testu Miciur-ki bedzie chlopczyk, a wedlug chińskiego dziewczynka. Czyli nic nie wiem, hehe. U nas tez okropna pogoda, ciagle leje. Nie wstalam jeszcze od rana z lozka i chyba dzisiaj spedze w nim caly dzien.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry