reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

witajcie lutoweczki!
10 tydzien za nami! :-)
rozstepy niestety mam i z uwagi na rodzaj skory pewnie bedzie ich wiecej znowu, ale trudno
wow! w 9 tyg widac juz plec???? niezle :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Pola77 w poprzedniej ciąży jeździłam konno do 4-5 miesiąca ;-) jakoś w 2 miesiącu spadlam z konia... Teraz na razie tylko rower. Czasem brzuch zaboli ale lekarz powiedział że to raczej dlatego że macica się rozciąga.
ja tez jezdzilam rowerem na pocz - przez to ze przed ciaza duzo uprawialam sportu poczytalam sobie sporo czy moge nadal to robic - wiadomo zdania sa podzielone duzo zalezy jak sama sie czujesz i czy nie ma jakis zagrozen , czytalam nawet o dziewczynie kt jezdzila konno i lekarz jej powiedzial ze dopóki nie bedzie wygladala glupio :-) to moze jezdzic to juz ekstremalny przyklad ale wiem ze duzo dziewczyn jezeli czuje sie ok jest b aktywnych

Dziwne że w 9tc już widać płeć. U nas dziś zaczęty 12 tydzień i wczoraj na prenatalnych jedyne co było widać to że między nogami jeszcze nic nie ma ale lekarz mówi że może się jeszcze pojawic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig no tez to dla mnie dziwne, ale ja tam lekarzem nie jestem ;-)
z tego co kojarze to u nas w poprzedniej ciazy lekarz w 16 tyg chcial sprawdzic plec,ale maly dupke na niego wypial i czekalismy z tym do kolejnej wizyty, czyli 19 tyg. No ale moze technika do przodu idzie
czy u Was tez dzis tak ponuro? u nas od nocy leje, jest ciemno i tak jesiennie

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna25 u mnie bardzo ponuro :) jest 3 w nocy a ja jak zwykle nie moge spac ... Za to w dzien na siedziao bym zasnela :) przewaznie wstaje o 4-5 rano ale dzisiaj wizyta u lekarza i moze podswiadomie sie stresuje....

Ellie123 kciuki za wizyte, na pewno jest dobrze!
ale stres rozumiem, bo ja wizytuje jutro i mam nadzieje, ze krwiak sie wchlonal.
wogole to wczoraj bylo ciut lepiej, a dzis znow zawroty glowy, zgaga i piersi bola :-/

8599e6ydh9ss8jgy.png

w drugiej ciazy to drugi od pierwszego specjalnie sie nie roznil, mdlosci do 5 miesiaca, a Maly siedzial mi na pecherzu :p
ale teraz jest inaczej, mdlosci juz nie caly czas i licze na to, ze II trymestr faktycznie bedzie lzejszy :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jeeeej mi został tydzień do końca pierwszego trymestru :D no ja się obudziłam z okropnym bólem głowy, jeszcze się nie podniosłam z łóżka ale widzę że ciemno i słyszę że leje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry