reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

witajcie lutoweczki!
10 tydzien za nami! :-)
rozstepy niestety mam i z uwagi na rodzaj skory pewnie bedzie ich wiecej znowu, ale trudno
wow! w 9 tyg widac juz plec???? niezle :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Pola77 w poprzedniej ciąży jeździłam konno do 4-5 miesiąca ;-) jakoś w 2 miesiącu spadlam z konia... Teraz na razie tylko rower. Czasem brzuch zaboli ale lekarz powiedział że to raczej dlatego że macica się rozciąga.
ja tez jezdzilam rowerem na pocz - przez to ze przed ciaza duzo uprawialam sportu poczytalam sobie sporo czy moge nadal to robic - wiadomo zdania sa podzielone duzo zalezy jak sama sie czujesz i czy nie ma jakis zagrozen , czytalam nawet o dziewczynie kt jezdzila konno i lekarz jej powiedzial ze dopóki nie bedzie wygladala glupio :-) to moze jezdzic to juz ekstremalny przyklad ale wiem ze duzo dziewczyn jezeli czuje sie ok jest b aktywnych

Dziwne że w 9tc już widać płeć. U nas dziś zaczęty 12 tydzień i wczoraj na prenatalnych jedyne co było widać to że między nogami jeszcze nic nie ma ale lekarz mówi że może się jeszcze pojawic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig no tez to dla mnie dziwne, ale ja tam lekarzem nie jestem ;-)
z tego co kojarze to u nas w poprzedniej ciazy lekarz w 16 tyg chcial sprawdzic plec,ale maly dupke na niego wypial i czekalismy z tym do kolejnej wizyty, czyli 19 tyg. No ale moze technika do przodu idzie
czy u Was tez dzis tak ponuro? u nas od nocy leje, jest ciemno i tak jesiennie

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna25 u mnie bardzo ponuro :) jest 3 w nocy a ja jak zwykle nie moge spac ... Za to w dzien na siedziao bym zasnela :) przewaznie wstaje o 4-5 rano ale dzisiaj wizyta u lekarza i moze podswiadomie sie stresuje....

Ellie123 kciuki za wizyte, na pewno jest dobrze!
ale stres rozumiem, bo ja wizytuje jutro i mam nadzieje, ze krwiak sie wchlonal.
wogole to wczoraj bylo ciut lepiej, a dzis znow zawroty glowy, zgaga i piersi bola :-/

8599e6ydh9ss8jgy.png

w drugiej ciazy to drugi od pierwszego specjalnie sie nie roznil, mdlosci do 5 miesiaca, a Maly siedzial mi na pecherzu :p
ale teraz jest inaczej, mdlosci juz nie caly czas i licze na to, ze II trymestr faktycznie bedzie lzejszy :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jeeeej mi został tydzień do końca pierwszego trymestru :D no ja się obudziłam z okropnym bólem głowy, jeszcze się nie podniosłam z łóżka ale widzę że ciemno i słyszę że leje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry