reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Evee- niech spadaja no masakra ... żeby się ubiegać o becikowe to trzeba do 10 tyg ciąży się zgłosić , ciesze się ze idziesz do innego lekarza będzie dobrze , padłam ze mogą Cię na luty przyjąć :D no to do " przed porodem" byś zdążyła żeby cię przyjęli :) heheh

Sylwia - nie ma czego zazdrościć bo ja mimo kiepskiego apetytu ciągłych mdłości mam 3 kg na plusie ! :(

Ja dziewczyny się smaruje oliwka z rossmana dla kobiet w ciąży , ona nie droga a super w 1 ciąży się sprawowała

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elenna próbowałam spacerów ale wracam umeczona jak 80-latka :D

Wlasnie zaczelam sie glebiej zastanawiać nad jakimiś kremami czy olejkami. Miałam próbkę palmers na blizny i efekty były naprawdę widoczne od razu. Boli mnie cena tych kremow/masel ;l

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa Ja polecam ten olejek z Rossmanna. Mam dwa malutkie rozstępy i na chwilę obecną jestem uzależniona od jego zapachu to jest coś co miała bym ochotę zjeść hehe

Miciurka Ja od dziś nawet tego serka nieszczęsnego nie mogłam wcisnąć. Zero apetytu,a waga idzie w górę. Tylko ja schudłam 3kg najpierw,teraz ok 2kg mam wiecej:) dziś serwuje sobie cukierki owocowe z biedronki jak gumy rozpuszczalne z czipsami paprykowymi ,o dziwo trafiłam na nie słone bo bym nie tknela. Ostre i słodkie lubię

Ja badania te z krwi co zlecone robię w Diagnostyce ale tam ceny kosmos się zrobiły tzn moze nasze centrum tak wywindowalo ceny bo z nimi współpracują tylko i ciągle podwyżki. W szpitalu mam taniej ale tam krwi nie umia pobrać, koszmar to jest nawet dla mojego męża,twardego chłopa :)

Alola26 to juz zapisy na pazdziernik sa?! Dobrze, ze napisalas bo tez bym chciala wieczorne grupy a w Poznaniu pewnie tez juz bedzie ciezko z miejscami.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo. Po perypetiach z moja gin ostatecznie wszystko dobrze- jest 10tc,serduszko bije. Czuje sie nie najgorzej tylko ciagle chce mi sie spac tak samo jak w pierwszej ciazy,smaki tez mam podobne..czyzby drugi synio? Za 2tyg mam kolejna wizyte,martwi mnie troche,ze ta babka za kazdym razem robi usg i to dopochwowe..ale ciagle nie moge sie zebrac zeby ją zmienic. Ciezko znalezc kogos dobrego na nfz tymbardziej,ze bedziemy sie przeprowadzac i musze szukac w zupelnie innej okolicy. Moze ktos z najblizszego szpitala? Gdyby nie przyjeli mnie tam gdzie rodzilam za 1szym razem (jest duze oblozenie). Co z grupa fb? Jest juz tajna? Mozecie mnie dodac? Chcialam czekac z tym jak najdluzej,ale tutaj rzeczywiscie ciezko sie polapac..

reklama
Do góry