reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Marzycielka - słyszałam że kobiety które wcześniej już rodziły w kolejnej ciązy szybciej mają brzuszek więc nie jesteś w tym odosobniona :) u mnie płaski jak deska za to cyce większe jak wcześniej miałam A75 tak teraz rozmiar więcej

reklama
Marzycielka - słyszałam że kobiety które wcześniej już rodziły w kolejnej ciązy szybciej mają brzuszek więc nie jesteś w tym odosobniona :) u mnie płaski jak deska za to cyce większe jak wcześniej miałam A75 tak teraz rozmiar więcej
No ja tez tak slyszalam ale nie sadzilam ze to zadziala od pierwszych tygodni :-D ledwo w spodnie sie mieszcze :-D o cyckach nie wspomnę,z mojego c to juz chyba podwojne d sie zrobilo, do tego dotknac sie nie da ale oczywiscie maz zadowolony bo sa DUZE :-D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was i jadę do pracy :( ja powiedziałam tylko siostrze na razie bo jest na bieżąco z moimi wydarzeniami zawsze poza tym sama jest w ciąży :)

Ja oczywiście od razu wygadałam się wszystkim przyjaciółkom i rodzicom :p Mam taki charakter że nie potrafię ukrywać takiej informacji, tym bardziej że wszyscy wiedzieli że się staramy. :) Jeżeli coś pójdzie nie tak, to też nie potrafiłabym udawać ze nic się nie stało, wiec uznałam że równie dobrze mogę powiedzieć od razu.

Dużo was tu po poronieniach :( Współczuję tego stresu teraz, na pewno podchodzicie do początków ciąży zupełnie inaczej.

Co do brzucha w drugiej ciąży.... Płaskiego nie miałam, ale też mi się wydaje że trochę mnie wywaliło :D W ogole to nie mam żadnych takich typowych objawów, poza tym, że ciągle jestem głodna :o I to nie podjadam byle czego, wczoraj zjadłam jak nigdy - 5 posiłków. A i tak w międzyczasie czułam że mi burczy w brzuchu...... Muszę się pilnować jak to ma tak wyglądać :D I na wszystko mam ochotę :p O czym tylko pomyślę, to to właśnie bym teraz zjadła :D

Niesmialo do Was pukam, poki co druga kreseczka bladziutka, test powtarzam w sobote.
Jakby sie potwierdzlo, to tp na 9 luty.
Prosimy o mocnnnnne kciuki na sobotni poranek :-)

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

reklama
Do góry