reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Peri. My zastanawiamy się czy nie powiedzieć moim rodzicom w urodziny mamy, będzie to wcześnie bo 26.06 u mnie 9tc. Po cichu ogólnie powiemy po 12 tc a tak do ogólnej wiadomości 15-20 tc chyba że rozejdzie się wcześniej. Ale na pewno nie mowimy wcześniej niż 12 tc

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Peri. My po pierwszym usg powiemy z tego względu że w pracy przejdę na inny tryb godzinowy i z pewnością wszyscy się zorientuja, tym bardziej ze nie ukrywalismy ze sie staramy :-) poza tym jak sie ma cos wydarzyc to i tak sie wydarzy czy powiemy czy nie. A jeśli nawet to chociaz krotki czas bede mogla cieszysc sie ze wszystkimi :-) ale oczywiscie wierzeze bedzie wszystko suupeeer :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie puszczam pary z ust do zakończenia 1 trymestru , nie powiem nikomu nawet rodzicom - nie chcę aby przeżywali gdyby coś poszło nie tak , jestem już po jednym poronieniu więc inaczej do tego podchodzę , nie ekscytuję się jak poprzednią ciążą bo wiem że może być źle , oczywiście jak każda z Was liczę na szczęśliwe zakończenie w głębi duszy ale taki już mam charakter że z dystansem do tego podchodzę , wolę się pozytywnie rozczarować potem niż teraz się nastawić że będzie wszystko ok a potem płacz i łzy , więc póki co nikt nic nie wie i tak niech zostanie :)

Kruczyca - większość rzeczy muszę robić sama , jak kogoś zatrudnię to nie będzie mi się to w ogóle opłacać , są miesiące niektóre miesiące są super że dużo idzie wyciągnąc jak na kobiecy biznes ale są i takie cienkie ledwo na ZUS ;) nic będę musiała jakoś dać radę jeszcze kilka miesięcy a potem może na to L4

reklama
Ja tez wiem ze moze byc roznie ale w zyciu tak na prawde nic nie wiadomo i uwazam ze nalezy cieszyc sie chwila :-) jedno poronienie nie oznacza ze znow bedzie cos zle, ja tego sie trzymam mimo ze czasem nachodzi strach, ale wiem ze mam aniolka tam u gory i pilnuje by tu na ziemi bylo ok :-) a pytanie do mam ktore maja juz dzieci, tez tak Wam wysadzilo brzuch??mi normalnie z dnia na dzien wyskoczyl taki brzuchol ze hej. A mialam plaski jak deska! ?mąż siie ze mnie smieje ze z corka mialam taki w polowie ciazy :-D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry