reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Anna kciuki mocno zacisniete! :)
Co do jedzenia to mi się uregulowalo. Równo co 4h jestem glodna. Nie muszę jakoś dużo zjeść ale cokolwiek przekasic no inaczej czuje ze mi się żołądek do kręgosłupa przyklei :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna - witamy, i mocno trzymamy kciuki :) !!

Ja wczoraj miałam powiedzieć siostrze ale jeszcze cicho siedzę , ona w pracy to nie chce jej przeszkadzać bo się dziewczyna nie skupi później hahah ;) .

Ale mam ochotę jej powiedzieć i pogadać o tym jak mamie powiedzieć bo nie wiem czy będzie taka happy, przez to właśnie ze my bez ślubu - no ale trudno jakoś to przełknie chyba...

Ja w ogóle nie mogę funkcjonować normalnie - czuje się jakbym pracowała w kopalni na nocki bez przerw na jedzenie itp -nie wiem co się dzieje.., czuje się wyłączona naprawdę - szok ze mnie tak dopadło

Magdziocha- korzystaj z drzemek póki możesz ją już niestety nie dam rady z moim prawie 3 latkiem żeby tak o drzemke walnąć Chociaż bardzo bym chciała :)

Sojnabig - to niezle zmiany w rodzinie jak siostry obie w ciąży :) gratulacje dla was !

Ayran- ja tam jakaś zaboboniasta nie jestem jeśli chodzi nie mówienie wcześnie itp . Jeśli masz taki charakter to mow od razu czemu nie :) - ja się trochę cykam u siebie jak zareagują ;) dlatego prześle im foto usg pierwszego i do tego momentu czekam, ale naprawdę korci mnie powiedzieć siostrze żeby móc po prostu z nią pogdac o tym chociaż .

Znalazłam. Fajne obrazki I chciałam zrobić kolaż wysłać mamie i siostrze obrazek ze zdjęciem usg i foto małego z koszulka " starszy brat" na sobie

Dziś to u mnie znów oczy na zapałki , ale.musialam.wstac bo synu, mam.nadzieje ze minie mi to, w ogóle to ja już kupiłam fotelik z baza co auta dla dziecka bo okazja była :) . Wiem.Wiem.ze szybko no ale - jedno z głowy :D

A u was jak tam poranek mija dziewczyny ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Anna25 witaj trzymam kciuki.

Ale wy dziewczyny produkujecie no masakra ja to już o 20:00 chodzę spać bo padam na twarz chociaż nic takiego specjalnie męczącego nie robię. Jeśli chodzi o toaletę mam dokładnie tak samo cały czas patrzę na papier, bo właśnie tak ostatnio skończyła się moja ciąża poszłam do toalety nic nie przypuszczałam a tu krew na papierze potem od razu szpital i wielka rozpacz..

Jeśli chodzi o rozgłaszanie wieści o ciąży to powiedziałam tylko najbliższym bo i tak by się domyślili ponieważ siedzę w domu, a bez sensu było by coś wymyślać a po za ty wiem że teraz wszyscy dużo będą mi pomagać i wspierać.
Trochę martwi mnie brak objawów u mnie przy pierwszej zdrowej ciąży toaleta to był mój drugi dom no masakra non stop wymiotowałam, cycki miałam jak balony a teraz nic no nie wiem może po prostu objawy pojawią się później może niepotrzebnie panikuje.

Miciur-ka nie przejmuj się przecież jesteście dorośli macie już dziecko. Teraz was tylko przybędzie a nie ubedzie, mama się napewno ucieszy :) haha jak tak dalej Ci pójdzie to do połowy ciazy już będziesz obkupiona :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelina - ja też nie mam żadnych objawów, cycki nic a nic mnie nie bolą ani nie urosły :p jedyne co, jest dopiero 11 a ja bym już poszła spać... I głowa mnie boli :( chyba skuszę się na jakąś słabą kawę

Ewelina - ja też nie mam żadnych objawów, cycki nic a nic mnie nie bolą ani nie urosły :p jedyne co, jest dopiero 11 a ja bym już poszła spać... I głowa mnie boli :( chyba skuszę się na jakąś słabą kawę
Współczuje bólów głowy, myślę że spokojnie możesz napić się kawy ja pije jedną słabą z mlekiem dziennie na pewno nie zaszkodzi. Ja też jestem cały czas senna o 20:00 już śpię ;)

reklama
Do góry