reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rany ale wam zazdrosze tych wszystkich usg... ja jeszcze troszkę muszę poczekać... żyje nadzieja ze wizyta w sPitalu będzie jednak szybciej niż wylot do Polski... Tak bardzo chciałabym już wiedzieć... i wisIeć serduszko...

85993e3krgxydke3.png

Fabimama a nie mozesz gdzies znalezc prywatnie usg? W Holandii tez pozno robia, ale ja znalazlamm prywatnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Ale tu Cicho się zrobiło... Chyba wszystkie przeniosłyście się na FB?
Część na pewno...
Rozmaryn no chyba:) Ja nie wiem czy się zdecyduje
Ja będę tu i tu ;) wiem że nie każdy chce na fb wiec będę pisała i tu i tu. U nas dziś zakończenie roku szkolnego synka ;) kwiatki kupione i za 3 godzinki będzie po wszystkim. ;)

85993e3krgxydke3.png

Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Rozumiem, u mnie prywatna wizyta tansza o 60€z ja bym tez nie szla, ale po poronieniu chcialam sie upewnic, ze wszystko ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Sojnabig super. Dobrze widzę, że to 10 tc u Ciebie. Dzidziuś juz taki duży. ;)

U mnie wizyta jutro... ach ciężko się doczekać.... I ten stres :/

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry