higienistka
Początkująca w BB
Miciurka TAK mieso jest straszne mi smierdzi zwierzeciem nie moge patrzec ani czuc nabial mi tylko ,,wchodzi,,co do lenistwa to nawet nie chce mowic - nic tylko lezec i spac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...Fabimama a nie mozesz gdzies znalezc prywatnie usg? W Holandii tez pozno robia, ale ja znalazlamm prywatnie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Część na pewno...Ale tu Cicho się zrobiło... Chyba wszystkie przeniosłyście się na FB?
Ja będę tu i tu wiem że nie każdy chce na fb wiec będę pisała i tu i tu. U nas dziś zakończenie roku szkolnego synka kwiatki kupione i za 3 godzinki będzie po wszystkim.Rozmaryn no chyba Ja nie wiem czy się zdecyduje
Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...
Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..
Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku...