reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rany ale wam zazdrosze tych wszystkich usg... ja jeszcze troszkę muszę poczekać... żyje nadzieja ze wizyta w sPitalu będzie jednak szybciej niż wylot do Polski... Tak bardzo chciałabym już wiedzieć... i wisIeć serduszko...

85993e3krgxydke3.png

Fabimama a nie mozesz gdzies znalezc prywatnie usg? W Holandii tez pozno robia, ale ja znalazlamm prywatnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Ale tu Cicho się zrobiło... Chyba wszystkie przeniosłyście się na FB?
Część na pewno...
Rozmaryn no chyba:) Ja nie wiem czy się zdecyduje
Ja będę tu i tu ;) wiem że nie każdy chce na fb wiec będę pisała i tu i tu. U nas dziś zakończenie roku szkolnego synka ;) kwiatki kupione i za 3 godzinki będzie po wszystkim. ;)

85993e3krgxydke3.png

Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Rozumiem, u mnie prywatna wizyta tansza o 60€z ja bym tez nie szla, ale po poronieniu chcialam sie upewnic, ze wszystko ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Sojnabig super. Dobrze widzę, że to 10 tc u Ciebie. Dzidziuś juz taki duży. ;)

U mnie wizyta jutro... ach ciężko się doczekać.... I ten stres :/

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry