reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
198 stron! Uff..wszystko nadrobiłam
A więc teraz mogę się nieśmiało przywitać.
Jestem Ewelina z okolic Trójmiasta. Byłam lutówką 2009..mam wspaniałą 7,5 letnią córkę (ur.17 luty 2009r). Teraz termin wg om mam na 21 luty
Nie ukrywam, że ta ciąża jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Co prawda planowałam drugie dziecko ale za jakieś 2-3 lata. Los zadecydował inaczej..oswajam się z tą myślą Za to mój Małż szaleje z radości
4 testy pozytywne..20 czerwca byłam u lekarza..nic jeszcze nie było widać :/ W tym tyg ginka na urlopie. Termin kolejnej wizyty mam w przyszły poniedziałek 04.07 na 18.15. Mam nadzieję, że fasolka i serducho będą już widoczne
Pozdrawiam
Ps. Mógłby mnie ktoś dodać do grupy na fb?
Jestem Ewelina z okolic Trójmiasta. Byłam lutówką 2009..mam wspaniałą 7,5 letnią córkę (ur.17 luty 2009r). Teraz termin wg om mam na 21 luty
Nie ukrywam, że ta ciąża jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Co prawda planowałam drugie dziecko ale za jakieś 2-3 lata. Los zadecydował inaczej..oswajam się z tą myślą Za to mój Małż szaleje z radości
4 testy pozytywne..20 czerwca byłam u lekarza..nic jeszcze nie było widać :/ W tym tyg ginka na urlopie. Termin kolejnej wizyty mam w przyszły poniedziałek 04.07 na 18.15. Mam nadzieję, że fasolka i serducho będą już widoczne
Pozdrawiam
Elenna
Fanka BB :)
Agatucca no fakt jak chodzisz prywatnie to to i PAPPA bd płatna. Ale 450 zł to strasznie dużo. Ja za usg bd płaciła 150 zł. Dwa lata temu za pappe w laboratorium płaciłam 90 zł. Może warto zadzwonić do kilku laboratoriów może by tak taniej wyszło.
Ewelinka witaj! Masz moc tyle stron nadrobić; )
U mnie mdłości przemieniły się częściowo w wymioty... ja chcę już II trymestr!
W dodatku młoda dziś z nami spała i kopnęła mnie w skorń, przy każdym gwałtowniejszym ruchu głowa mi pulsuje.
A do mojej wizyty 2 dni !
Ewelinka witaj! Masz moc tyle stron nadrobić; )
U mnie mdłości przemieniły się częściowo w wymioty... ja chcę już II trymestr!
W dodatku młoda dziś z nami spała i kopnęła mnie w skorń, przy każdym gwałtowniejszym ruchu głowa mi pulsuje.
A do mojej wizyty 2 dni !
Hej dziewczyny, kompletnie mi się nic nie chce , no taki len mnie dopadł, śpię na stojaco głowa boli - i coś tam was doczytuje ale jakoś tak weny nie ma żeby się odezwać ,
Ewelinka - witaj I podziwiam ze przeczytalas wątek hah, ja bym chyba kilka stron wstecz i tyle ,
Elenna- fajnie ze zaraz wizyta . Szkoda ze nie rozdają usg do domu, z chęcią bym przygarneła i podgladała dzidzie 24/h haha .
Rozmaryn - super foto 3 d fasolki na brzuszkowym wątku .
Kurde nie wiem co z ta moja głowa mam zrobić tak mnie boli juz któryś dzień,- a trądzik mnie chce dobić psychicznie chyba hah.
Od kilku dni wszędzie mi śmierdzi jakimś mięsem jakby W. Przychodził dosłownie z jakiegoś mięsnego - straszne marudzenie mi się włączyło - jak widać - ja nie wiem jak Mój piękny to wytrzyma
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelinka - witaj I podziwiam ze przeczytalas wątek hah, ja bym chyba kilka stron wstecz i tyle ,
Elenna- fajnie ze zaraz wizyta . Szkoda ze nie rozdają usg do domu, z chęcią bym przygarneła i podgladała dzidzie 24/h haha .
Kurde nie wiem co z ta moja głowa mam zrobić tak mnie boli juz któryś dzień,- a trądzik mnie chce dobić psychicznie chyba hah.
Od kilku dni wszędzie mi śmierdzi jakimś mięsem jakby W. Przychodził dosłownie z jakiegoś mięsnego - straszne marudzenie mi się włączyło - jak widać - ja nie wiem jak Mój piękny to wytrzyma
Ayran
Fanka BB :)
Też mam jakiś słaby dzień. Ciągle mnie muli, niby jestem głodna a kompletnie na nic nie mam ochoty :/ i co bym nie zjadła to później mnie muli jeszcze bardziej.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Miciurka ja też byłam w szoku że takie cuda można robić. Byłam prywatnie u mojego zaufanego gina ma u siebie sprzęt z 4d:-) a do tego te zdjęcie mi wydrukował na papierze fotograficznym. Mnie i tak najbardziej cieszy bijące serducho. Ją też nie mam apetytu a jetsem głodna. Mdłości praktycznie ustały ale pojawił się ból głowy.
Hej dziewczyny, ja też chętnie dołączę do waszej grupy :-)
Termin z OM mam na 1.02 a z USG na 8.02 i pomimo tego że ciąża była planowana jakoś nie mogę w nią uwieżyć :-) Objawów nie mam wcale, czasem tylko lekkie bóle podbrzusza i piersi... 2 tyg temu na USG było już widać bijące serduszko więc jestem dobrej myśli (chociaż z natury jestem straszną panikarą) Następna wizyta dopiero za 2 tyg, nie wiem jak ja tyle wytrzymam :-)
Termin z OM mam na 1.02 a z USG na 8.02 i pomimo tego że ciąża była planowana jakoś nie mogę w nią uwieżyć :-) Objawów nie mam wcale, czasem tylko lekkie bóle podbrzusza i piersi... 2 tyg temu na USG było już widać bijące serduszko więc jestem dobrej myśli (chociaż z natury jestem straszną panikarą) Następna wizyta dopiero za 2 tyg, nie wiem jak ja tyle wytrzymam :-)
Witam!!!!198 stron! Uff..wszystko nadrobiłam
Pozdrawiam
Mi też nic się nie chce... len potezny! A tu trzeba mężowi jedziecie na jutro gotować...Hej dziewczyny, kompletnie mi się nic nie chce , no taki len mnie dopadł, śpię na stojaco głowa boli - i coś tam was doczytuje ale jakoś tak weny nie ma żeby się odezwać ,
Mnie to mulenie dobija... do tego stopnia ze boję się zjeść cokolwiek ; (Też mam jakiś słaby dzień. Ciągle mnie muli, niby jestem głodna a kompletnie na nic nie mam ochoty :/ i co bym nie zjadła to później mnie muli jeszcze bardziej.
Witam! Gratuluję serduszka! Może trafi Ci się poród w urodziny córci!!Hej dziewczyny, ja też chętnie dołączę do waszej grupy :-)
Ja dziś byłam byłam psiapsolka na zakupach... upolowalam sobie kuszuke troszke dluzsza i luzniejsza... będzie ładnie brUszek maskować potem byłam na pokazie slajdow u synka w szkole... dobrze że siedziałam z tyłu to nikt nie zwracał uwagi na beczaca matkę... ! nie mogę uwiezyc ze wlanie kończy 2 klasę! Jutro zakonczenie roku... kwiatki już kupione 22 dni do wylotu!
reklama
higienistka
Początkująca w BB
dziendobry mam nadzieje
Asiu GRATULUJE, ja na USG z sercem ide w piatek i nie ukrywam,ze sie denerwuje .
Wzdęcia sa straszne!! gin mowi aby nie jesc wzdymaczy-ale niestety wzdyma wszystko
agatucca-po 35 pappa bezplatne nawet jesli chodzisz prywatnie a z tymi badaniami to jest dluuuugi temat oczywiscie wszystko zalezy co zrobimy z winikami ,pappa i nifty sie roznia i nie chodzi tylko o cene-tak jest wysoka ale ja wole wiedziec wczesniej i dla mnie to jest bezcenne bo takiej wkrecaczki jak ja to nie znam wiec do 12 tygodnia nie moge czekac
A I ciesze sie,ze jestescie optymistkami musze sie troche od Was poduczyc WITAMY nowe mamusie
Asiu GRATULUJE, ja na USG z sercem ide w piatek i nie ukrywam,ze sie denerwuje .
Wzdęcia sa straszne!! gin mowi aby nie jesc wzdymaczy-ale niestety wzdyma wszystko
agatucca-po 35 pappa bezplatne nawet jesli chodzisz prywatnie a z tymi badaniami to jest dluuuugi temat oczywiscie wszystko zalezy co zrobimy z winikami ,pappa i nifty sie roznia i nie chodzi tylko o cene-tak jest wysoka ale ja wole wiedziec wczesniej i dla mnie to jest bezcenne bo takiej wkrecaczki jak ja to nie znam wiec do 12 tygodnia nie moge czekac
A I ciesze sie,ze jestescie optymistkami musze sie troche od Was poduczyc WITAMY nowe mamusie