reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
198 stron! Uff..wszystko nadrobiłam :)
A więc teraz mogę się nieśmiało przywitać.
Jestem Ewelina z okolic Trójmiasta. Byłam lutówką 2009..mam wspaniałą 7,5 letnią córkę (ur.17 luty 2009r). Teraz termin wg om mam na 21 luty :)
Nie ukrywam, że ta ciąża jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Co prawda planowałam drugie dziecko ale za jakieś 2-3 lata. Los zadecydował inaczej..oswajam się z tą myślą ;) Za to mój Małż szaleje z radości ;)
4 testy pozytywne..20 czerwca byłam u lekarza..nic jeszcze nie było widać :/ W tym tyg ginka na urlopie. Termin kolejnej wizyty mam w przyszły poniedziałek 04.07 na 18.15. Mam nadzieję, że fasolka i serducho będą już widoczne ;)
Pozdrawiam :)
Ps. Mógłby mnie ktoś dodać do grupy na fb?

Ewelinka witamy ! :) Fajnie ci się złożyło, dwoje dzieci z lutego ;)
Wyślij mi na priv link do twojego profilu na fb :)

Agatucca no fakt jak chodzisz prywatnie to to i PAPPA bd płatna. Ale 450 zł to strasznie dużo. Ja za usg bd płaciła 150 zł. Dwa lata temu za pappe w laboratorium płaciłam 90 zł. Może warto zadzwonić do kilku laboratoriów może by tak taniej wyszło.

Ewelinka witaj! Masz moc tyle stron nadrobić; )

U mnie mdłości przemieniły się częściowo w wymioty... ja chcę już II trymestr!
W dodatku młoda dziś z nami spała i kopnęła mnie w skorń, przy każdym gwałtowniejszym ruchu głowa mi pulsuje. :p
A do mojej wizyty 2 dni !

Hej dziewczyny, kompletnie mi się nic nie chce , no taki len mnie dopadł, śpię na stojaco głowa boli - i coś tam was doczytuje ale jakoś tak weny nie ma żeby się odezwać ,

Ewelinka - witaj I podziwiam ze przeczytalas wątek hah, ja bym chyba kilka stron wstecz i tyle :p,

Elenna- fajnie ze zaraz wizyta :) . Szkoda ze nie rozdają usg do domu, z chęcią bym przygarneła i podgladała dzidzie 24/h haha :).

Rozmaryn - super foto 3 d fasolki na brzuszkowym wątku :).

Kurde nie wiem co z ta moja głowa mam zrobić tak mnie boli juz któryś dzień,- a trądzik mnie chce dobić psychicznie chyba hah.
Od kilku dni wszędzie mi śmierdzi jakimś mięsem jakby W. Przychodził dosłownie z jakiegoś mięsnego - straszne marudzenie mi się włączyło - jak widać :D - ja nie wiem jak Mój piękny to wytrzyma :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam jakiś słaby dzień. Ciągle mnie muli, niby jestem głodna a kompletnie na nic nie mam ochoty :/ i co bym nie zjadła to później mnie muli jeszcze bardziej.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ja też byłam w szoku że takie cuda można robić. Byłam prywatnie u mojego zaufanego gina ma u siebie sprzęt z 4d:-) a do tego te zdjęcie mi wydrukował na papierze fotograficznym. Mnie i tak najbardziej cieszy bijące serducho. Ją też nie mam apetytu a jetsem głodna. Mdłości praktycznie ustały ale pojawił się ból głowy.

Hej dziewczyny, ja też chętnie dołączę do waszej grupy :-)
Termin z OM mam na 1.02 a z USG na 8.02 i pomimo tego że ciąża była planowana jakoś nie mogę w nią uwieżyć :-) Objawów nie mam wcale, czasem tylko lekkie bóle podbrzusza i piersi... 2 tyg temu na USG było już widać bijące serduszko więc jestem dobrej myśli (chociaż z natury jestem straszną panikarą) :-D Następna wizyta dopiero za 2 tyg, nie wiem jak ja tyle wytrzymam :-)

198 stron! Uff..wszystko nadrobiłam :)
A więc teraz mogę się nieśmiało przywitać.
Jestem Ewelina z okolic Trójmiasta. Byłam lutówką 2009..mam wspaniałą 7,5 letnią córkę (ur.17 luty 2009r). Teraz termin wg om mam na 21 luty :)
Nie ukrywam, że ta ciąża jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Co prawda planowałam drugie dziecko ale za jakieś 2-3 lata. Los zadecydował inaczej..oswajam się z tą myślą ;) Za to mój Małż szaleje z radości ;)
4 testy pozytywne..20 czerwca byłam u lekarza..nic jeszcze nie było widać :/ W tym tyg ginka na urlopie. Termin kolejnej wizyty mam w przyszły poniedziałek 04.07 na 18.15. Mam nadzieję, że fasolka i serducho będą już widoczne ;)
Pozdrawiam :)
Ps. Mógłby mnie ktoś dodać do grupy na fb?
Witam!!!!
Hej dziewczyny, kompletnie mi się nic nie chce , no taki len mnie dopadł, śpię na stojaco głowa boli - i coś tam was doczytuje ale jakoś tak weny nie ma żeby się odezwać ,

Ewelinka - witaj I podziwiam ze przeczytalas wątek hah, ja bym chyba kilka stron wstecz i tyle :p,

Elenna- fajnie ze zaraz wizyta :) . Szkoda ze nie rozdają usg do domu, z chęcią bym przygarneła i podgladała dzidzie 24/h haha :).

Rozmaryn - super foto 3 d fasolki na brzuszkowym wątku :).

Kurde nie wiem co z ta moja głowa mam zrobić tak mnie boli juz któryś dzień,- a trądzik mnie chce dobić psychicznie chyba hah.
Od kilku dni wszędzie mi śmierdzi jakimś mięsem jakby W. Przychodził dosłownie z jakiegoś mięsnego - straszne marudzenie mi się włączyło - jak widać :D - ja nie wiem jak Mój piękny to wytrzyma :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też nic się nie chce... len potezny! A tu trzeba mężowi jedziecie na jutro gotować...
Też mam jakiś słaby dzień. Ciągle mnie muli, niby jestem głodna a kompletnie na nic nie mam ochoty :/ i co bym nie zjadła to później mnie muli jeszcze bardziej.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to mulenie dobija... do tego stopnia ze boję się zjeść cokolwiek ; (
Hej dziewczyny, ja też chętnie dołączę do waszej grupy :-)
Termin z OM mam na 1.02 a z USG na 8.02 i pomimo tego że ciąża była planowana jakoś nie mogę w nią uwieżyć :-) Objawów nie mam wcale, czasem tylko lekkie bóle podbrzusza i piersi... 2 tyg temu na USG było już widać bijące serduszko więc jestem dobrej myśli (chociaż z natury jestem straszną panikarą) :-D Następna wizyta dopiero za 2 tyg, nie wiem jak ja tyle wytrzymam :-)
Witam! Gratuluję serduszka! Może trafi Ci się poród w urodziny córci!!

Ja dziś byłam byłam psiapsolka na zakupach... upolowalam sobie kuszuke ;) troszke dluzsza i luzniejsza... będzie ładnie brUszek maskować ;) potem byłam na pokazie slajdow u synka w szkole... dobrze że siedziałam z tyłu to nikt nie zwracał uwagi na beczaca matkę... ! ;) nie mogę uwiezyc ze wlanie kończy 2 klasę! Jutro zakonczenie roku... kwiatki już kupione ;) 22 dni do wylotu!

85993e3krgxydke3.png

reklama
dziendobry mam nadzieje:)
Asiu GRATULUJE, ja na USG z sercem ide w piatek i nie ukrywam,ze sie denerwuje .
Wzdęcia sa straszne!! gin mowi aby nie jesc wzdymaczy-;)ale niestety wzdyma wszystko
agatucca-po 35 pappa bezplatne nawet jesli chodzisz prywatnie a z tymi badaniami to jest dluuuugi temat oczywiscie wszystko zalezy co zrobimy z winikami :(,pappa i nifty sie roznia i nie chodzi tylko o cene-tak jest wysoka ale ja wole wiedziec wczesniej i dla mnie to jest bezcenne bo takiej wkrecaczki jak ja to nie znam wiec do 12 tygodnia nie moge czekac:(:(
A I ciesze sie,ze jestescie optymistkami musze sie troche od Was poduczyc:) WITAMY nowe mamusie:)

Do góry