reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Kalea U nas wymodlilam żeby chłodniej było bo szłam na badania rano..na czczo. .;) siedzę na razie z tym sokiem, pycha ;) kupiłam gotowy syrop malinowy do rozcienczania z herbapolu, gorąca woda,cytryny pół i miod;)

Miciurka Z utęsknieniem czekam na swoją taką wizytę :) już tak chce zobaczyć kruszynke:) moja nogi bedzie mieć długie hihi bo jako ta malutka kropeczka 3mm miała dwie długie kreski hahah i sie śmieje ze nogi chociaż po mamie

reklama
macie moze drugie usg zaplanowane?
tak, na 15 lipca[emoji3]

i..kiedy mowicie w pracy o ciazy?
dzisiaj powiedzialam.Ale mi ulzylo, a szef o malo z krzesla nie spadl[emoji6]

8599e6ydh9ss8jgy.png

witam :) czy mogę się dopisać do LUTÓWEK? ;) Jestem własnie po pierwszej wizycie u lekarza, potwierdzona, żywa ciąża. Po niedawnej stracie nie ujawniałam się wcześniej, wolałam poczekać do wizyty. Według OM termin 21 luty, karta ciąży zostanie mi założona przy następnej wizycie. Pozdrawiam Was kochane, nadrobię wątek popołudniu :)

cayra1984 - witamy!! tym razem na pewno wszystko bedzie ok! trzymam kciuki :)

Anna25 - ja mam problem bo to nowa praca..umowa probna..i sama nie wiem co zrobic :/

Airfix, to normalne ze chodzisz do jednego lekarza, nie wiem jaki jest sens chodzić w wiecej miejsc jak nic sie nie dzieje ;)

od wczoraj mam bol gardla i jakis wredny katar sie zaczyna...a w piatek do pracy!!! bralyscie cos na przeziebienie? jak sobie radzicie i..kiedy mowicie w pracy o ciazy?

Ja przeszłam mega zapalenie gardła - syrop *spam*, tabletki na gardło *spam*, próbowałam jeść czosnek, ale na szczeście już jest w prenalenie. Zrobiłam syrop z cebuli ale to było dla mnie coś tak obrzydliwego ze dałam radę go łykać tylko dwa dni :/ Syrop prawoślazowy - wszedzie jest polecany dla kobiet w ciąży, niestety zawiera etanol, ale bardzo małe ilości. W aptece pani dała mi jeszcze tymianek i podbiał, ale poźniej doczytałam że tymianek nie jest dobry w ciąży niestety....

Miciurka to fantastycznie że wszystko w porządku ! :)

Cayra witamy, tym razem wszystko już będzie dobrze :)

Dzwoniłam do mojej poradni, powiedziałam co i jak. Mam się nie przejmować, to wczesna ciąża, zapytała się mnie czy teraz nie wypada czasem termin miesiączki (a wypada). Jeżeli bóle i plamienia się nasilą, albo pojawi się krew to mam się udać na izbę przyjęć. I tyle... jak zaczęłam czytać o poroneiniach to się przeraziłam, bo zaczynało się właśnie tak niewinnie... :/

reklama
Anna25 - ja mam problem bo to nowa praca..umowa probna..i sama nie wiem co zrobic :/
im szybciej, tym lepiej.Dla Ciebie, bo nie bedziesz sie stresowac, i dla szefostwa, bo nie zostawisz ich "z dnia na dzien"

podobno jest - ja tez chetnie dolacze jesli mnie ktos doda ;)
ja tez z checia dolacze [emoji3]
ktos tu pisal,ze nie ma mdlosci.... podzielic sie????[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Do góry