reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A mnie dziś gin zapytał czy przypadkiem trochę nie przytylam, mąż też mi mówi że mam większy brzuch hmm a raczej taki zaokrąglony. Nawet mój tato jak mnie dziś zobaczyl to mówi że rosne! Problem w tym że ogólne ja wszystko mam chude tylko zawsze sadelko miałam i ja nie widzę totaaaaalnie żadnej różnicy z tym brzuchem...
"Chaaamyyy" ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - delicje to już dawno mam wrąbane całe wielkie opakowanie , teraz byłam w sklepie bo tak mi się takiego kruchego jabłuszka zachciało hehe, i lody musowo kupiłam niestety nie było bitej śmietany w sklepie wiec czekam do jutra , dziś już produkcję galaretek zacznę a jutro po śmietankę i juz, a tak to ogolnie czekam na sierpień żeby pojechać do Polski i tam iść na mega wypasione desery haha :D, tym ciastkiem milka chętnie się poczęstuje :))

Osliwa- witaj I trzymam kciuki,jeju tyle ciąż i tylko jedno dziecko - współczuję - to straszne :( mam nadzieje ze znaleźli przyczynę , tym razem musi się udać,

Drusia - to super wieści skoro się nie czujesz na siłach to po co się zmuszać , trudno mus to mus,

MumToBe- nigdy nie słyszałam o siniaku z implantacji ze takie coś istnieje , dzidzia chyba mocno się "wgryzła" hihi, dobrze że to nic poważnego

Jezu mi już brzuch widać, a ja jeszcze ukrywać próbuje , tunike mam na sobie a tu marny efekt schowania brzucha ...:/ , teraz siedzę na trawce a maluch śmiga biega skacze jeździ rowerkiem :) - tak to ja mogę odpoczywać

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka....Delicji pół zjadłam,bo mam tak brzuch wielki jak w 4 mcu....nie wpakuje juz nic. Jutro zacznę produkcje galaretek ;) a ciastka z milki mam takie jak pieguski...z czekolada i orzechami, i musowo woda truskawkowa :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Osliwa kciuki za to by teraz bylo wszystko w porzadku! Zazdroszcze wam apetytu bo ja doslownie na nic nie mam ochoty! Wciskam w siebie jedzenie na sile :-( jedynie lody normalnie mi wchodza...

Napisane na HUAWEI G6-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig - ależ nie ma za co :)) hahah :D zawsze do usług i smacznego ;)

Airfix - kurcze takie ciastko bym zjadła, ogólnie za mną ciasto chodzi chyba od wczoraj, ale sama nie wiem jakie nawet bym chciała :) . Hihi.

Licja - ja zawsze pierwsze jedzenie w siebie wmuszam a później już jakoś idzie ,

Dziś robiłam kapusniak o jeny dwie duże michy wcisnelam, syn tez zajadał - dobrzr ze on lubi takie rzeczy to osobnych obiadów nie musze robić :).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki :)
Cały dzień nie pisałam ale miałam do nadrobienia.. nie było mnie bo od rana sprzątam w domu bo wyjechaliśmy do mamy 500km a w domu została babcia od męża strony i porządek musi być żeby nie obgadala :p
Mamie mojej dopiero dziś powiedziałam o ciąży, nie chciałam przez tel mówić i pokazałam jej usg :) Mina bezcenna.. :)

Te ciastka milka to ja uwielbiam ale wole te z samą czekolada bez orzechów nawet mam przepis na takie ;)

W ogóle to witam wszystkie nowe mamusie :)

Ale wam hormony szaleją :D

Sojnabig też by mi sie przydało jakieś usg, bo czuję sie tak kompletnie normalnie, że to aż dziwne ; )

W ogole to Hania ciągle po mnie skacze, nie mam pojęcia jak to ograniczyć, bez zbytniego "odrzucania" jej. Tylko usiądę na kanapie to ona już jest na mnie. Rano to samo, zawsze po obudzeniu jeszcze ją biorę do łóżka i nigdy nie miała takich zapędów - a teraz to odrazu kładzie się całym ciałem na mnie :p Jeszcze nic złego jak tylko się położy, ale ona się wierci, kopie we wszystkie strony, przewala po mnie ;) :p Boję sie ze coś się stanie. A dodam jeszcze że ona nie była nigdy zbytnią przylepką, a odkąd jestem w ciąży to akurat ciągle chce być na rękach, tulić się. Nie wiem skąd jej się to wzięło :p ok, to jest kochane, ale ciut uciążliwe :)

Ja naszej wytłumaczyłam, jak chciała abym ja niosła na spacerze, że nie mogę jej dźwigac bo jest ciężka i może dzidziuś wypaść z mamy brzuszka i nie będzie dzidziusia bo nie urósł jesczze. I od razu zrozumiała i szła grzecznie za rękę. Tak samo, kiedy zaczyna dzikować :) Dzieci sa naprawdę mądre i roztropne :)

reklama
Witajcie lutóweczki:-) :)
Która dziś tak jak ja idzie podejrzeć dzidziusia?:biggrin2: już nie mogę się doczekać wizyty,ja dziś na 16.20 do gina i chyba ze stresu rozwolnienie mnie męczy....
Powiedzcie czy któraś brała czopki na mdłości? czy to wogóle działa?jest sens pytać?
moje mdłości to masakra, już chyba wolałabym se żygnąć, non stop czuję się ja przejedzona w Święta:unsure:

Do góry